Monday, November 18, 2013

roti canai....

assalamualaikum

jom breakfast...
 emir yg mmg mkn pedas berbanding ellesya
 mkn smbil layan cartoon la
 amboiii.... kakak sya ni, port la duduk c2
bila tumpah mmg kena la marah...
 emir yg suka jln bila mkn
so terus letak dlm baby chair ni
senang
 mmg asyikk klau tgk emir mkn roti canai ni
 ckit pon x kalih kat mummy...

opsss... malu aih... hihiii
dah comot bagai terus ajak mandi
hahaa.... kolam@ tub@besen still guna yg kakak sya dlu
pink pon pink lah.. siap main ngan duck lagi

________________________________________________________
jom singgah



12 comments:

mama tisya said...

sedap mkn roti canai...lama rsnye tk mkn

Nurzakiah Hanum said...

nyum2
selamat pagi

lieyalatif said...

nureen emir ngan ellesya makan cicah kuah kari ke tu...wahh pandai dieorg mkn pedas yeak...lagi2 si emir tu...kalo mia mija dayyan jgn harap laaa...asek2 nak cecah susu pekat tu...kdg2 malas lieya nak bagi sebab nak ajar dieorg mkn pedas sikit kan....

ishh tgk dieorg mkn roti canai terus rase nak makan roti canai plak akakakakaakakak....pantang tgk org mkn lieya nie heheheheeh

amboi cekci anak bujang bersiram heheeheheh

wantie said...

makan roti canai memang sodap. roti canai kat sebelah kilang oren tu sedap la... selalu k.t beli .

Qhaifa Nur said...

hari tu pergi johor tak dapat beli roti canai Awangku...stok tak ada nureen...
sedapnya tengok emir makan...

eB said...

auwww auwww auwwww...
mcm cekci jer
mcm cekci jewwwww
he3.... sama ar cam aerish... dia srg suka pedas... aed & aeca x mo.. mcm eB la plk kan. he3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sedapnya tgk emir makan roti canai..selera jer dia.. :)

Ct Norfatimah said...

mmg sedap skali skala mkn roti canaikn...emir dah mkn susut badan nmpknya...

Ct Norfatimah said...

mmg sedap skali skala mkn roti canaikn...emir dah mkn susut badan nmpknya...

mama lieyna said...

Pandai emir mkn roti canao ye, pedas pun balun, cayalah... :-)
Akeem kurang gemar sket dh skrg roti canai.. si abang je on..

el said...

roti canai ni budak2 mmg suka kan..anak2 aku pun suka smpai mama dia wat stok roti canai homemade kat rumah..hahaha

Kesuma Angsana said...

hamboi selera negk budak2 ni makan !

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011