homemade icecream...

assalamualaikum...
dari hasil rembatan ri tu
sampai jek umah ellesya dh basuh bekas wat icecream
xcited betol
sebelum tu pernah baca kat blog lieyalatif pasal bekas tue
masa nak terjah daiso dh ckp kat ellesya pon
so dia xcited nk tgk n nak beli
hahha... ayat ellesya
"mummy, kakak sya beli tp mummy bayaq k"
hihiihiii
1st day... icecream sirap laici :)
2nd day.. sirap laici + rutbir F&N
berasap2 kan.. baru kuaq freezer
pastu daddy plak blanje lolipop kat 2 beradik ni :)
3rd day : icecream sirap bandung...
makan sambil layan cartoon
_______________________________________________________
jom singgah


Comments

Myra Jay said…
Puas la kakak sya dpt mkn eskrem.. :)
Myra pun nk p cari gakla :D
mama lieyna said…
Waah puas la makan aiskrim bebudak tu...
Musim batuk ni, jgn bnyak sgt mkn,,, :-)
Rizziela said…
Mesti puas makan ice cream kan?

Tapi anak2 saya x blh makan ice cream ni...sebab nanti kena asma
Nurzakiah Hanum said…
assalamualaikum
singgah pagi
el said…
mmg dok cari tempat wat eskem ni..sbb anak2 aku ngan aku suka sgt mkn eskem msia ni hahaha..nti nak terjah daiso lahh
kayyana said…
ish mcm sedap je mcm sedap je
wantie said…
best la.. ni kalau k.t beli sure ok reja suh wat eskrem ja la anak anak tu.

lieyalatif said…
syok leh buat sendiri kan nureen...yg penting budak2 suke...lieya ni pun dok buat jek laa takputus2...leppas abis satu buat lagi ...lieya ade due mould sekerim ....

comel tgk sekerim layer tu...nanti lieya nak tiru buat gak la nureen heheeheh...siap ade perase mcm dlm satu eskrim kan....
ada beli jugak acuan cam ni..tapi, tak try buat lagi. sibuk katakan..he..he...
Qhaifa Nur said…
sekarang nak buat aiskerim senang kan Nureen....rasanya lebih sedap dari beli...hari-hari bole buat ni

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017