Thursday, November 21, 2013

daddy dah ada gang!!

assalamualaikum...

waktu yg terhad bersama anak2 lepas balik dari kerja
masa ni la mcm2 kita nak buat
kami sempat jugak lepak2 & bergurau senda dpn TV
mmg santai..
kemesraan antara daddy & emir
apa yg emir cuba buat?
ooooo nak cungkil mata daddy ropanyerrr
pastu dok lawan sapa nganga paling luas ka? haha
pastu umpan emir ngan botol susu
wahhh... dh dpt, bantal biru tu jugak dia cari
bila dh abes mmg gini la signal emir
dia akan angkat botol mcm tu & tunggu sapa2 ambik..
hahahaaa......
________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

mama lieyna said...

Haha.. sama mcm akeem, lepas habis susu, angkat botol, suruh orang ambk, selagi tak ambik..gitulah... hehe..

Syima ~Mama Kyra~ said...

cute..anak daddy!!

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

Sayangku Zie said...

Emmm syok tengok gelagat anak dan ayah ni... comey

Nafira usof said...

itu jer masa yg berkualiti dengan anak2 kan~ siang hari memang masing2 keje.

eima said...

fahim sama cam emir .. dah besar gitu manja lg tp alisha lain pulak ... lepas minum cepat je bgn lempar dlm sinki ...

» NAJA « said...

hahaha eh sama mcm Qhalyf la..lepas susu je jerit2 panggil orang amek botol tu..saja je kan nak attract orang ..padahal boleh je diaorg letak sendiri kan

wantie said...

signal tu sama je mcm Aleesya. tapi.. asyik duk sebut nah..nah.nah... lagi tak ambik duk jerit nahhhh tu le. mcm le tak leh letak bawah kan... adei...

geng? ha...masa naiim kecik sebelum sekolah rendah tu, mang Naiim la geng papa. ke mana pun ngekoq ja la si Naiim tu.

sekarang ni, Naiim dah ada geng sendiri. tak mo dah ikut papa. haish..nampaknya papa kena try to get new gang le. agak agak boleh muncit lagi ke ibu ni? ngeeee

Qhaifa Nur said...

mummy pun ada gang juga...

Ct Norfatimah said...

bijak toi hero sorang ni..

Zura@Iwan said...

time blk keja n weekend je dpt time ngan ank2 kan..

rasa rindu sgt...huhu

irfan pun kalau lps minum ss, dia akn angkt botol tu..then sebut nah..nah tu la..pggil sapa2 amik or kalau dia rajin, dia gi letak kt dapur..hehe..

Aty_Fared said...

anak laki kalau rapat ngan ayah...sweet jer tengok kan..bonding.. :)

Kesuma Angsana said...

hehehe suka tgk pic2 ni !

syazie blog said...

weh...sama macam Zara...angkat botol susu bila dah abiss...siap panggil lg suh ambik botol susu dia...klu lambat siap marah lg...hahaha...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011