Tuesday, November 19, 2013

dah lama x lunch ngan zura

assalamualaikum

mmg dah lama x lunch ngan zura
dolu kerap jugak
ujung2 thn ni byk nou benda nak sattle kan
so terhad la ckit nk lepak lama2 kat luar

mulanya nk mkn kat SR
skali org ramai
so zura ajak p cini...
ice lemon tea zura punya & icecream cuppucino tuan tanah punya
lunch zura..
smoke chicken dry mee kot nama dia
ntah la lupa dh hahaa.... 
ni la zura...
ramai dh kenai kot
choc mud cake... faveret sgt2
beli sepotong jerr mkn dlm keta dengan ellesya masa otw balik umah
ni zura punya... black forest cake :)
semenjak 2 menjak ni awat x tau.. dok suka mkn kek
bdn pon makin berisi.. huhhuhuuu
________________________________________________________
jom singgah



14 comments:

Ann@zanyra said...

terliur pepagi tgk icecream cappucino ngn kek tu..adehh~

Nurzakiah Hanum said...

wow iceream tue

el said...

itu ais blended cuppicino mgoda sggh..nak p serang coffee bean lah hahaha

Zuraidah Butang said...

dah lame tak mkn secret recipe..nyum2..hehe

wantie said...

dok nak pi noodle station asyik tak pi pi lagi nih.

kalau menu zura tu haruslah nasi kan..kan..

eima said...

lapo la plak ... bila tgk kek tu

Qhaifa Nur said...

nureen...sedapnya kek tuh

eB said...

ehem ehem ada apa2 ka nureen? ekkekekeke
SR .... perghh best.... tapi eB kureng skit SR nih sbb pernah dpt nasi grg smalam punya... trus tukar amek western. hu3

Kesuma Angsana said...

hehehe KA pun ayik dok pulun kek SR je skang ni.... done nuffnang yer

Nafira usof said...

telan air liur tengok air Nureen.. nampak sedapppp sgt!

lieyalatif said...

laaaaaaaaa nureen kenal ngan zura rupenye yeak...hehehehe...alkisahnyer...syok laa leh lunch gather2....

tu ala2 mee wantan kan nureen...peberet lieya tu ....suke yg kering2 kang nak mkan boh kuah die...nampak simple jek tapi sedap ditekak ku heheheeheheh

Zura@Iwan said...

uitt..
glamor ak kt blog hg..hehe

nnti date lagi noh..
ari ni pn dh date dh..haha

thks noh banje cake SR..

Gieyana said...

Best hgpa dpt kerap date..aku mmg dh x leh dh haa nk ngedate unless cuti..selalu kalau time opis hr aku balik umah pon rushing...ekekeke

dhiera said...

saya suka makan dekat noodles station!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011