wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM

nak gak crita walaupon ari ni ww kan

petang ahad masa balik kg ari tue
daddy bawak ellesya g polish keta kat pekan baling
kebetulan ellesya belum mkn lagi
so direquestnya nk mkn mcd
mana ada mcd kat pekan baling, KFC ada la
dia on ja so kena la daddy thn sabar tgk anak dara dia mkn yerr




nikmatnya...

peace yall


bila ellesya tgk pic ni terus dia gelak besar


Ellesya : hahahhaaaaaa..... mummy, tgk muka sya
Nureen : awat?
Ellesya : muka sya nmpk mcm muka org lain la....
Nureen : ya ka?? mcm muka sapa?
Ellesya : hahahaa.. mcm muka aerishadania....
Nureen : ha?? ya ka?? pandai la, lain je mummy tgk, x sama pon...

;p

Comments

eB said…
auntie dok tgk lamer tadi nih? kat maner yer yer yg sm? hik3
Anum said…
comelnya pakai topi mcm nie
watyz said…
kantoi.. awek x pose makan kfc.. hehehe...
MRS. K said…
dah 5 taon kot tak balik baling.. ape yang berubah yer? insyaallah raya taon ni nak balik!!!
Zie said…
wah wah wah Pekan baling lama tak pi, windu plak, .. pernah duk baling 7 bulan huhu... danlah enjoy kat pekan kecil yg best coz tak sesak...sejuk jer..

kena tahan daulat bila ada anak kecil tak posa.. huhu
manja209 said…
dlu2 ms study kat jitra aku salu jgk balik nek bas lompat...tm-grik-baling-as...hehehe
comey ely nga topi tu..eghee
|| NaFiRaa || said…
eeee... tak poce~
sedapnye~
KhaiRin : anies said…
oooo x pose ye..kena babab niii..

p/s jemput empunya blog ni utk join GA sy ;-)
Bui Junaidi said…
TGH PUASA MCM NI MMG TERLIUR HABIS TENGOK ELLESYA MAKAN..^_^
wantie said…
mmm. dapnya tengok elly makan kepci. nak sikit boleh?
Nens Collection said…
haha..comel je dialog tu..pandai le ellesya ni...

sori lama x komen..ilang mood nk bblog..huhu
Qhaifa Nur said…
sama sebab terbayangkan muka aerishadania naik motor hik..hik...

aaaa..tak posa yup.....
Huda said…
uii..sedapnye ayam dia :)same ke?..aunty x pasan lak..hehe..
untung ada anak ni kan..klu msk mcd ke kfc ke subway ke time bln posa org dah x kisah..kekekke
Salina@IbuAqil said…
Untie Ina lak duk tgk tang "ayam" gorng tu jerk..
Hik3!!!!
izz iizza said…
amboii sedapnya ayam tu..:)
kasihredha said…
banyaknya buah2an.
comey je elly pakai topi

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017