Wednesday, August 8, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM

nak gak crita walaupon ari ni ww kan

petang ahad masa balik kg ari tue
daddy bawak ellesya g polish keta kat pekan baling
kebetulan ellesya belum mkn lagi
so direquestnya nk mkn mcd
mana ada mcd kat pekan baling, KFC ada la
dia on ja so kena la daddy thn sabar tgk anak dara dia mkn yerr




nikmatnya...

peace yall


bila ellesya tgk pic ni terus dia gelak besar


Ellesya : hahahhaaaaaa..... mummy, tgk muka sya
Nureen : awat?
Ellesya : muka sya nmpk mcm muka org lain la....
Nureen : ya ka?? mcm muka sapa?
Ellesya : hahahaa.. mcm muka aerishadania....
Nureen : ha?? ya ka?? pandai la, lain je mummy tgk, x sama pon...

;p

17 comments:

eB said...

auntie dok tgk lamer tadi nih? kat maner yer yer yg sm? hik3

Anum said...

comelnya pakai topi mcm nie

watyz said...

kantoi.. awek x pose makan kfc.. hehehe...

MRS. K said...

dah 5 taon kot tak balik baling.. ape yang berubah yer? insyaallah raya taon ni nak balik!!!

Zie said...

wah wah wah Pekan baling lama tak pi, windu plak, .. pernah duk baling 7 bulan huhu... danlah enjoy kat pekan kecil yg best coz tak sesak...sejuk jer..

kena tahan daulat bila ada anak kecil tak posa.. huhu

manja209 said...

dlu2 ms study kat jitra aku salu jgk balik nek bas lompat...tm-grik-baling-as...hehehe
comey ely nga topi tu..eghee

|| NaFiRaa || said...

eeee... tak poce~
sedapnye~

KhaiRin : anies said...

oooo x pose ye..kena babab niii..

p/s jemput empunya blog ni utk join GA sy ;-)

Bui Junaidi said...

TGH PUASA MCM NI MMG TERLIUR HABIS TENGOK ELLESYA MAKAN..^_^

wantie said...

mmm. dapnya tengok elly makan kepci. nak sikit boleh?

Nens Collection said...

haha..comel je dialog tu..pandai le ellesya ni...

sori lama x komen..ilang mood nk bblog..huhu

Qhaifa Nur said...

sama sebab terbayangkan muka aerishadania naik motor hik..hik...

aaaa..tak posa yup.....

Huda said...

uii..sedapnye ayam dia :)same ke?..aunty x pasan lak..hehe..

Syima ~Mama Kyra~ said...

untung ada anak ni kan..klu msk mcd ke kfc ke subway ke time bln posa org dah x kisah..kekekke

Salina@IbuAqil said...

Untie Ina lak duk tgk tang "ayam" gorng tu jerk..
Hik3!!!!

izz iizza said...

amboii sedapnya ayam tu..:)

kasihredha said...

banyaknya buah2an.
comey je elly pakai topi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011