terima kasih CAHAYA.........

ASSALAMUALAIKUM

CAHAYA???
nak tau ke kesahnya....
bermulalah kesah disebuah desa............ 
ewahhh2 mcm bersyair la plak...
begini, kesahnya bermula bila kami terjah queensbay............... :

b4 gerak ke queensbay sempat snap gambo bambam mummy & daddy ni
dan bila nureen asyik snap gambo emir ja ellesya mula jeles...

Ellesya : mummy tangkap gambar sya pulak
Nureen : ok

setibanya di queensbay
tersandar yerr... mcm terpinga2 jerr.. knapa??
kami lepak minum2 kat j-co sekejap
saja terjah queensbay nk bwk ellesya main2 sebenarnya
tp bila lalu dpn butik EVERLAST terdengar lagu faveret daddy

ANAK KAMPUNG
by JIMMY PALIKAT

Memang aku ini anak orang meskin
Tiada apa-apa yang dapat ku berikan
Engkau memang cantik
Memang tidak padan dan tidak sepadan


Aku anak kampung tiada pelajaran
Kuli-kuli sahaja memang tidak padan
Cantik bah kau itu
Banyak yang tergoda lagi orang kaya


Tiada keretaku bawa kau jalan2
Rumahku pun tiada, ada pun bapa punya
Apalagi belanja mau bayar berian
Kahwin sama kamu


Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain


Engkau masih muda, cantik lagi menawan
Janganlah kau cari lelaki macam saya
Engkau memang cantik
Nanti kau menyesal tiada guna


Tiada keretaku bawa kau jalan2
Rumahku pun tiada, adapun bapa punya
Apalagi belanja mau bayar berian
Kahwin sama kamu


Bukannya ku tidak suka sama kamu
Tapi aku takut hidup kau kan sengsara
Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain

kami buat2 belek baju2 kat butik tue
walhal bkn nak beli pon tp nk dgr lagu punya pasal
kahkahakhhhh......

tp bila kami teruskan perjalanan, butik sebelah jerr sebenarnya, terus kami melekat!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
converse
dimana secara tak sengajanya bila lalu jer dpn butik converse terus teringat mlm selasa lepas ada tgk blog sape ntah lupa la plak
ada pic anak mawi - cahaya malaika
pakai kasut converse
so daddy ckp nmpk stylo lah
so... adakah kami beli sama mcm anak mawi???
tgu hari raya nanti k

ellesya x der plak mintak nk shoes mlm tu
tapi mintak nk jd PhotoG... hehehe

ni ape kes???
muka sronok sebenonya dpt kasut raya buat emir
emir steady, minum susu dkt2 4oz..

kami gedix sekejap with kasut raya emir hehehe


ni la pic cahaya malaika yg pakai kasut converse tue
terima kasih buat cahaya, sbb cahaya la emir dpt kasut raya :)
tp clr yg kami berkenan abes stock la plak, so ambik clr????
tunggguuuu 1 syawal k :P


Comments

eB said…
oooo emir dpt kasut rayer...
tahniah emir... cantek kasut cahaya tuh...
^__^
manja209 said…
raya sakan la emir ye
wow...memg stylo la cahaya ber'converse...hehehe
Huda said…
bestnye emir dpt kasut raya converse :)
eima said…
wahhhkecik2 dah pakai kasut branded ... hebat .... cantek kasut emir
Gieyana said…
cute..kasut kt sini utk kids mmg comey2..:-)
Qhaifa Nur said…
comelnya kasut emir....
wantie said…
fuh.. kecik gitu dah dapat kasut. best la emir, walaupun tak lehjalan lagi dah pakai kasut.
Kesuma Angsana said…
wei raya sakan ye tahun !.... lagu tu fevert anak2 KA hehe
Salina@IbuAqil said…
Uishhhhh!!
Stlo ler emir pagi raya nnt..
X sabau untie nk tgk emir bergaya.. ;)
Happy Weekend, Salam Nuzul Quran & TC yer.. ;)
|| NaFiRaa || said…
tetiba tak sabar nak tunggu raya.. segak lah anak teruna nanti..:)
syiela said…
cantik kasut... tak sabar nak raya :)
wahh dah ada dah kasut raya emir=)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017