Thursday, August 16, 2012

ABU GARCIA - sape tue???

ASSALAMUALAIKUM

daddy sampai2 ja umah dari opis
terus kena tangkap ngan ellesya
tangkap gambo la bkn tangkap muat k
yg tangkap muat ni nureen hahhaha

ni mesti ellesya yg mintak daddy pose gini kan

hahhaa... ni tiru mummy dia la yg suka ambik pic sndri


ni la dia ABU GARCIA...

daddy bersemangat nk g mancing with ABU GARCIA yg baru ja dia beli
Ellesya mulanya perhati dr jauh ja

sebenarnya ellesya tgh pikiq apa alasan dia nk bg daddy supaya daddy bawak dia g mancing skali... hahhaha


belajar mancing apa dlm umah???

x der hirau mummy dia ni ha

masih mencoba memujuk daddy kerr???

huisshhh... advance nmpk

bleh pegang pon jadi la kan

ellesya dok belek2 ngan daddy mcm dia pon tau meng'adjust'.. ;p


19 comments:

Anum said...

heheh
dapat x si kakak ikut nie?

manja209 said...

otai la ely kalu ikut nasir g mancing...:p

QA's ~ mamapapa said...

eheheh!!!eksaited ellesya nk blajar mancing :)

watyz said...

o.. suka mancing ek hubby nureen.. sama ngan hubby kite..

eB said...

nak join nak join...
eB ngan suker suker mancing :)

salam lebaran dari kami juger yer...

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakrapan.

maaf zahir & batin...

Nens Collection said...

k.nureen gambar raya tu..mcm duk obersea je..hehe..;)

salam aidilfitri buat k.nureen sekuarga!

Nens Collection said...

HEHE..isnin raya ke 9 k.nureen..hehe

tu la gambar kt ict kan..mcm gaya org antar ucapan dr obersea buat rakyat malaysia dah..hehe..

ibu MZW @ farah idayu said...

Salam aidilfitri utk nureen sekeluarga. Uish...org dah nk raya ni sempat lagi pi mancing ka??

wantie said...

kak T tak suka memancing. sib baik hubby pun tak suka gak. tapi kekadang tu gatal gatal mancing gak. tak de la minat sangat.

Untungkan kalau memancing sendiri tak yah la beli ikan.

Nak manciong kat laut dalam ke tu?

eB said...

taun nih x wat... mls... hik3...
tapi kad rayer ader. esok :)

Qhaifa Nur said...

kalau dah minat..tak bole kata apa2..

salam adilfitri buat NureeN & family...
maaf jika ada terkasar bahasa.....

Zie said...

abu garcia ingatkan siapa... nak mancing bila tu ? bulan posa ni ker? huhu panas2....

eB said...

dh boh header rayer. gedixs plk nk buat... hik3

aanie said...

sy x bg hubby g mancing...hehehe...


slmt hari raya nureen....
maaf zahir batin....

Cho Zila said...

akak tak suka memancing... susah nak masuk...
selamat hari raya .. semoga berbahagia..

Myra Jay said...

Mula2 belek dan belajar, lepas ni dah besaq sikit sure pandai mancing ha :D

Syima ~Mama Kyra~ said...

sama cam my hubby, hobi memancing =) Jom Nureen ambil kad raya..

MamaEma said...

si daddy makan pujuk tak?..hehehe

Selamat hari raya untuk nureen sekeluarga

izz iizza said...

best ni bila ada hobi memancing..iza pernah cuba dulu..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011