ABU GARCIA - sape tue???

ASSALAMUALAIKUM

daddy sampai2 ja umah dari opis
terus kena tangkap ngan ellesya
tangkap gambo la bkn tangkap muat k
yg tangkap muat ni nureen hahhaha

ni mesti ellesya yg mintak daddy pose gini kan

hahhaa... ni tiru mummy dia la yg suka ambik pic sndri


ni la dia ABU GARCIA...

daddy bersemangat nk g mancing with ABU GARCIA yg baru ja dia beli
Ellesya mulanya perhati dr jauh ja

sebenarnya ellesya tgh pikiq apa alasan dia nk bg daddy supaya daddy bawak dia g mancing skali... hahhaha


belajar mancing apa dlm umah???

x der hirau mummy dia ni ha

masih mencoba memujuk daddy kerr???

huisshhh... advance nmpk

bleh pegang pon jadi la kan

ellesya dok belek2 ngan daddy mcm dia pon tau meng'adjust'.. ;p


Comments

Anum said…
heheh
dapat x si kakak ikut nie?
manja209 said…
otai la ely kalu ikut nasir g mancing...:p
QA's ~ mamapapa said…
eheheh!!!eksaited ellesya nk blajar mancing :)
watyz said…
o.. suka mancing ek hubby nureen.. sama ngan hubby kite..
eB said…
nak join nak join...
eB ngan suker suker mancing :)

salam lebaran dari kami juger yer...

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakrapan.

maaf zahir & batin...
Nens Collection said…
k.nureen gambar raya tu..mcm duk obersea je..hehe..;)

salam aidilfitri buat k.nureen sekuarga!
Nens Collection said…
HEHE..isnin raya ke 9 k.nureen..hehe

tu la gambar kt ict kan..mcm gaya org antar ucapan dr obersea buat rakyat malaysia dah..hehe..
Salam aidilfitri utk nureen sekeluarga. Uish...org dah nk raya ni sempat lagi pi mancing ka??
wantie said…
kak T tak suka memancing. sib baik hubby pun tak suka gak. tapi kekadang tu gatal gatal mancing gak. tak de la minat sangat.

Untungkan kalau memancing sendiri tak yah la beli ikan.

Nak manciong kat laut dalam ke tu?
eB said…
taun nih x wat... mls... hik3...
tapi kad rayer ader. esok :)
Qhaifa Nur said…
kalau dah minat..tak bole kata apa2..

salam adilfitri buat NureeN & family...
maaf jika ada terkasar bahasa.....
Zie said…
abu garcia ingatkan siapa... nak mancing bila tu ? bulan posa ni ker? huhu panas2....
eB said…
dh boh header rayer. gedixs plk nk buat... hik3
aanie said…
sy x bg hubby g mancing...hehehe...


slmt hari raya nureen....
maaf zahir batin....
Cho Zila said…
akak tak suka memancing... susah nak masuk...
selamat hari raya .. semoga berbahagia..
Myra Jay said…
Mula2 belek dan belajar, lepas ni dah besaq sikit sure pandai mancing ha :D
sama cam my hubby, hobi memancing =) Jom Nureen ambil kad raya..
MamaEma said…
si daddy makan pujuk tak?..hehehe

Selamat hari raya untuk nureen sekeluarga
izz iizza said…
best ni bila ada hobi memancing..iza pernah cuba dulu..:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017