Tuesday, August 28, 2012

lebaran di 1 syawal

assalamualaikum

selamat hari raya aidilfitri
bersiaran kembali setelah seminggu kita menyambut hari mulia
meh kita saksikan 1 syawal kami
kami beraya di jitra, kedah
rumah mertua
 1st time nureen pakai tudung ropa ituew
en.suami yg belikan
b4 ni dia ckp nureen x sesuai pakai ropa ituew
tapi lain plak bila dia tgk tudung tue dia ckp cantik

 ellesya agak moody pagi tue
nak suruh senyum pon susah
myb dia masih tak sedap badan kot
sbb mlm raya ellesya demam, 38.2'C
kerap nureen jelum sampai lencun (lokoih), selang 4 jam jerr bagi mkn ubat demam (seb baik ellesya x ngamok bila kejut bg mkn ubat)
 alhamdulillah pagi raya suhu dah turun

 bersalaman mohon maaf dari soami terchenta
sambil berdiri pon bolehhhh

 MIL & SIL bersalaman wit FIL

turn nureen & suami

 mood ellesya makin baek
en.soami suka pic ni

slamat hari raya ma, maaf zahir & batin

 sweet g2... i lioke
ada yg ckp ellesya pakai jubah hehhehe, myb baju dia hitam kot nmpk mcm jubah
 anak mummy & daddy ni dah besar

 kucupan mesra & sayang dari anakanda terchenta

 alahaiii.... dapat duit raya pon monyok kerr?

 dengan mak long (sil) pon x nak senyum

 ansem boy dah tak sabar nak collect duit raya!!!!

 harus bergambar ngan mummy jugak kan

 nice.. tp knapa la ellesya x nak senyum yerr
tp with mummy & daddy dia mau plak senyum

bakat terpendam

handbag & primavera tue offcoz la mummy punya kan
tq daddy emuah..
kasut ellesya tak kurang tingginya
emir plak comel sangat kan
daddy..... tak nak kasut baru, katanya yg sedia ada elok lagi 
x pe la janji kita raya!!!!!

tema raya
2007 : green
2008 : purple
2009 : blue
2010 : green
2011 : green
2012 : black
perasan tak kami byk tema hijau, en.soami la bila nk beli baju ja mata tue nmpk hijau jerr cantik.. :p

23 comments:

manja209 said...

baju ely nmpk mcm jubah jek...nice :)

Anum said...

salam aidilfitri sis

izz iizza said...

nice pic..iza suka warna hitam gini..dan pernah buat pun tahun yg lepas-lepas..:)

cantik kasut nureen..merah hitam gitu..:)

Zura@Iwan said...

aha beb...hg pakai tdg tu nmpk len..elok je pakai gitu..hehe..

tema itam ye korang...lawa gak..

ieda said...

same tema macam akk .. itam .. tapi akk ada biru terqoies ikit ...
aah comel lahh ellesya .. cantik dgn tudung tuu comel sgt2 ..
macam pakai jubah .. sbb warna hitam kan ;)

watyz said...

thn dpn nk wat tema itam la. mcm cantik jer famili awak tu... :)

eB said...

wah tema green dh 3 kali yer? hik3...
beg tuh mantop. eB suker sgt2... taste en nasir da bomb... i lioke...
tapi naper emir srg jerk puteh yer?... :)

ps: tahniah buat adeq nureen... musti comel princess drg kan? leh la show nanti...
nk bls text nureen x der kredit. x mo topap, sbb aed suker men games, tapi dlm ms samer sebok kal org. kredit asyik abes g2 jerk. hu3

MRS. K said...

selamat hari rayer yang...

Myra Jay said...

Wahhh!! siap ada list tema raya lagi..

Myra pun nak kena buat jugaklah..hehee ;)

Selamat Hari Raya Nureen, maaf zahir batin ;)


p/s: Nureen, jumaat ni jemput open house rumah mak myra(rumah yg Nureen p hari tu) Nanti myra buat kad jemputan kat entry blog ;D

eima said...

raya kedah ... bestnye makan ketupat

Nens Collection said...

gojes sume..berseri2 di hari raya..bukan senang nk amek gambar pakai baju kurung bagai ni..biasa2 pakai baju biasa je..jd harus ditempek byk2 sini..hehe

wantie said...

kak t tak de pun part salam salam tu. memang tak de sangat gambar raya. semua pakat tak ready la pulak

wahida said...

cantik baju ellesya...tudung ko pun cantik nureen...

korang mmg sweet family...

Fieza79 said...

cantik pulak tema hitam...mmg kan green je slu di hati..fieza pun suka tema green...selang tahun dh tema green ni..

aikk mana baju melayu emir..?
wahh cntik apa tudung ropa itu..meh try fareeda lak..lg menawan gitu..hehee...terus nti seri wajah naik serta merta..

Anonymous said...

Selamat Hari Raya...family bahgia,dah lengkap 1 family kan....lawa la nureen pakai tudung tu:)lafiah

Qhaifa Nur said...

jarang orang juga tema hitam...cantik lagi menawan rupanya......

comel sungguh ellesya bertudung...
pandai dah sekarang ambil gambar...
thn ni dpt tukar kasut raya juga.....

Imah Dinor said...

cantik jugak tema hitamkn...xbrani nak cuba....imah pun suka hijau..smp adik ina ckp bila akak ni nak lari tema hijau..hu...

mama tisya said...

gmbr 4 beranak tu ellesya tmo tgk camera kusyuk nk duit ry ye

|| NaFiRaa || said...

nape baju raya emir tak hitam jugak.. hehehe..

sian anak dara nureen tuh.. bad mood jek.. :)

cantek lah kasut nureen.. berkenan plak..kekekeke

mamalieyna said...

cantik jugak kaler itam ek..^_^

cantik si manis ellisya.. si adik emir..encem n mantops..geram nengoknye~

mamalieyna said...

cantik jugak kaler itam ek..^_^

cantik si manis ellisya.. si adik emir..encem n mantops..geram nengoknye~

Zie said...

cantiknya.. gambar nureen.... meriah gitu... hitam emm cantik, jenuh berkelahi dgn en abang.. dia tak nak try hitam.. huhu

LYAfrina said...

wah.hitam itu menawan ;-)
nureen..tba2 nmpak lain & cantik..bisa tgk nureen dgn tdung bawal je

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011