Monday, August 27, 2012

27 august 2012 - 4th besday

assalamualaikum


Ya Allah,
anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku, 
panjangkan usianya, 
sihatkan tubuh badannya, 
akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, 
alirkan rezekinya melalui tanganku, 
anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.


Bantulah aku, mendidiknya, 
berbuat baik kepadanya dari sisiMu. 
Jadikan anakku, mendekatiku, menyayangiku, mencintaiku. 
Jadikan anakku, orang yang baik dan takwa,
yang punya pandangan dan pendengaran yang taat kepadaMu,
yang mencintai dan setia kepada kekasihMu,
Nabi Muhammad S.A.W.

Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu,
berikan kepada kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat.
Amin................


bila tanya ellesya nak hadiah apa utk besday dia kali ni
"ellesya tak nak apa2 tapi.................................
ellesya nak baby girl"
mmm hehhe

23 comments:

eB said...

ellesya nak baby girl?
hik3...
hepi besday elly.... (",)

mama tisya said...

happy 4th busday ellesya...sama ngan busday adikku arini...hah ellesya nk baby girl..bole la proses lg..hehe

manja209 said...

wah...besday girl
nwy...hepi besday elleysa.
comey jek elly berjubah eh..:)

Nens Collection said...

mmg cepat lah..hehe

amin..semoga ellesya jd anak yg solehah ye..;)

hepi besday ellesya cayang!!

kak tini (umialya) said...

prmntaan yg bernas..

selamat hari lahir ellesya..

Qhaifa Nur said...

hepi besday ellesya....
cantik dan comel bertudung....

permintaan tu kena bincang dgn mama...

Cute Mum said...

happy besday allesya..

Kesuma Angsana said...

hepi besday yek, comey nyer

Fieza79 said...

hepy beday ellesya...wahh request baby girl sbgai hadiah besday...uwaa.

Fieza79 said...

hepy beday ellesya...wahh request baby girl sbgai hadiah besday...uwaa.

mamamyja said...

heppy besday ellesya ... sama baya lah anak kita.. tp anak mamamyja lahir september 2008

Imah Dinor said...

besar hajat si elly tu.he...apa2 pun happy bday elly semoga jadi anak yg solehah....

wantie said...

comeynya elleysya dengan baju kurung & tudung tu. nampak sopan jerk.

happy b'day/.. Cik T aminkan je la doa mama kamu tu ye elly.

eB said...

camner adeq nureen, dh bersalin?

Zura@Iwan said...

slmt ulangthn kelahiran elly....

amboi2..request nk bb girl plak..hehe..

|| NaFiRaa || said...

Happy birthday elly..
untie sukaaaa sangat hadiah yang elly request tuh.. kekekekeke

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Eppy bufday girl.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

wahida said...

hepi beday ellisya....comelnya dia...

semoga jadi anak yg solehah ye...dan menjadi kebanggaan keluarga...mudah2an...

Zie said...

heppy birthday ellisya... chumil dia.. baby boy kecil lg, dia dah minta baby girl.. huhu penatlh mummy...

mamalieyna said...

hehe..pandai elly, nak bb girl pulak dia..hehe'
happy besday elly yg comel~

maszmadi said...

happy besday ellesya.....

izz iizza said...

happy birthday ellesya..sama tarikh lahir ngan anak bujang iza nih..

watyz said...

hepi belated besday... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011