27 august 2012 - 4th besday

assalamualaikum


Ya Allah,
anugerahkan kepadaku kelangsungan hidup anakku, 
panjangkan usianya, 
sihatkan tubuh badannya, 
akhlaknya, agamanya, sejahterakan jiwa dan raganya, 
alirkan rezekinya melalui tanganku, 
anugerahkan kepadanya kecerdasan akal dan kebeningan hati.


Bantulah aku, mendidiknya, 
berbuat baik kepadanya dari sisiMu. 
Jadikan anakku, mendekatiku, menyayangiku, mencintaiku. 
Jadikan anakku, orang yang baik dan takwa,
yang punya pandangan dan pendengaran yang taat kepadaMu,
yang mencintai dan setia kepada kekasihMu,
Nabi Muhammad S.A.W.

Berikan semua itu dengan petunjuk dan rahmatMu,
berikan kepada kami apa yang terbaik di dunia dan akhirat.
Amin................


bila tanya ellesya nak hadiah apa utk besday dia kali ni
"ellesya tak nak apa2 tapi.................................
ellesya nak baby girl"
mmm hehhe

Comments

eB said…
ellesya nak baby girl?
hik3...
hepi besday elly.... (",)
mama tisya said…
happy 4th busday ellesya...sama ngan busday adikku arini...hah ellesya nk baby girl..bole la proses lg..hehe
manja209 said…
wah...besday girl
nwy...hepi besday elleysa.
comey jek elly berjubah eh..:)
Nens Collection said…
mmg cepat lah..hehe

amin..semoga ellesya jd anak yg solehah ye..;)

hepi besday ellesya cayang!!
prmntaan yg bernas..

selamat hari lahir ellesya..
Qhaifa Nur said…
hepi besday ellesya....
cantik dan comel bertudung....

permintaan tu kena bincang dgn mama...
Cute Mum said…
happy besday allesya..
Kesuma Angsana said…
hepi besday yek, comey nyer
Fieza79 said…
hepy beday ellesya...wahh request baby girl sbgai hadiah besday...uwaa.
Fieza79 said…
hepy beday ellesya...wahh request baby girl sbgai hadiah besday...uwaa.
mamamyja said…
heppy besday ellesya ... sama baya lah anak kita.. tp anak mamamyja lahir september 2008
Imah Dinor said…
besar hajat si elly tu.he...apa2 pun happy bday elly semoga jadi anak yg solehah....
wantie said…
comeynya elleysya dengan baju kurung & tudung tu. nampak sopan jerk.

happy b'day/.. Cik T aminkan je la doa mama kamu tu ye elly.
eB said…
camner adeq nureen, dh bersalin?
Zura@Iwan said…
slmt ulangthn kelahiran elly....

amboi2..request nk bb girl plak..hehe..
|| NaFiRaa || said…
Happy birthday elly..
untie sukaaaa sangat hadiah yang elly request tuh.. kekekekeke
~AiMi SyAhiRAh~ said…
Eppy bufday girl.. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.
wahida said…
hepi beday ellisya....comelnya dia...

semoga jadi anak yg solehah ye...dan menjadi kebanggaan keluarga...mudah2an...
Zie said…
heppy birthday ellisya... chumil dia.. baby boy kecil lg, dia dah minta baby girl.. huhu penatlh mummy...
mamalieyna said…
hehe..pandai elly, nak bb girl pulak dia..hehe'
happy besday elly yg comel~
maszmadi said…
happy besday ellesya.....
izz iizza said…
happy birthday ellesya..sama tarikh lahir ngan anak bujang iza nih..
watyz said…
hepi belated besday... :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017