Wednesday, August 15, 2012

wordless wednesday

ASSALAMUALAIKUM

i luv my mom



abaikan tudung & baju ellesya yg berselerak tue




semalam 14/8/12 emir genap 4bulan
bawak g check up kat klinik desa
berat : 7kg
tinggi : 62cm
:)

23 comments:

syu_hada said...

cepatnya pertambahan berat anak ang...sihat sungguh...

Anum said...

comel

mamalieyna said...

comelnye mereka sedondon..ceria pulak kalernye tu..sweet~


waaa emir semangat!

Salina@IbuAqil said...

I love my mom!!
Suker!!! ;D
Sweet jer dua beradik ni sedondon..
Hi3!!!!
Nureen beraya mana dulu tahun ni?!

Huda said...

mom je? dah xde..heheh..wow! emir dah 7kg :)

Nens Collection said...

ya Allah comelnyer emir..penuh satu kerusi tu haa...bulatt..geramnyer nk geget!..eeeee

eima said...

wahhh tinggi l aemir ... alisha dah 10 bulan pun belum cecah 7kg....

manja209 said...

sedondon gitu..cumil2

kasihredha said...

elly dan adik sama baju le

kak tini (umialya) said...

cantiknya baju sedondon

Qhaifa Nur said...

luv mom.....comelnya..

Fieza79 said...

lawa nya sedondon 2 beradik...
penambahan berat bdn emir sma cm firas...firas 4 bln aritu 7 kg gak...

watyz said...

syomel la..

Zie said...

cutenya... selamat hri raya nureen...

wan nurul hezrina said...

semangatnya emir..elly sentiasa teman adik boboi diakn..so sweet

nureen..nurul pun ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat nureen sekeluarga.maaf zahir batin

wantie said...

4 bulan. berat 7kg. hahahaha.. ni yang kak t rasa kelakar ni.

sebab berat emir sama berat ngan Aleesya. sabor je la.

Aleesya tu dah setahun berat baru 7kg.

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. sedondon 2 beradik.. comel~

Kesuma Angsana said...

comey sungguh lar. KA nak wish selamat hari raya for nureen & family , mohon maaf andai ada salah & silap sepjg kita berblogging ini ye

KhaiRin : anies said...

boria gitewww

SALAM AIDILFITRI!
jemputlah dtg ke rumah!

Zura@Iwan said...

wahhh pakai bj sm ...cute...

bsmngt Emir...7kg dh dia 4bln noh...hikss...

eB said...

canteknyer bj drg tuh. eB suker la...
:)

Myra Jay said...

Pandai Emir tengok TV :)

Nureen, Selamat Hari Raya Aidilfitri, insyaAllah ada kesempatan Myra terjah rumah Nureen ye :D

izz iizza said...

baju sama..sweets jer..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011