Friday, January 7, 2011

:: Sexy GirL::


elly yg sexy
jom layan elly in baby bath tab
pink clr k
fvret clr elly

yeeeaaaahhhhhaaaaa..........





Besynyerrr... byk bubble...


Ellesya : mummy nak....

Dah puas mandi bubble with daddy elly mula lapaq..
paling pantas yg dpt mummy sediakan adalah...........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Jugak feveret food elly "SALAD WITH THOUSAND ISLAND"




cukup menyelerakan..
habis tau elly mkn..
hehhee


6 comments:

chugie said...

wah.. mandi bueh ye elly? elly ni meti suka makan sayur kan? abis salad tu die makan.. bagusnye!

eB ezrin said...

sshnyer nk komen... huwaaaaaaaaaaaaa....

tapi gambor seksi meksi tuh antie suker sgt... kalo join contest nih... wallah >_<

wantie said...

seksi ler elly, amboi cam puteri lak melayan buih buih sabun.

hmm.. makan salad lak pas tu. memang terasa keputerian la.

el said...

anak2 aku kalo mkn salad ni kata..masammm hahahaha

sib bek xde gambar mummy dia main buih ahaks

Gieyana said...

hihihi..dh tukar dh pop up window..jd senang sket nk komen..kalau idak slow nk tunggu loading satu2...suka benar Ely men buih sabun noh...kalau anakku sure habis sebotol di tuang oleh dier.

'NuReeN' said...

chugie ~
mmg suka.. bila ajak mandu ja.. mummy buat buih k.. salad no 1 la.. suke tgk dia mkn..

eb ~
nureen tukaq pop up plak pon susah lagi ker eb.. so eb rasa camna yg patut nureen ubah lagi??
hey sexy lady.. eh ternyanyi la palk.. hehe

wantie ~
puteri gunung mana x tau.. hikhik.. ayu x elly.. ayu dlm sexy.. ;)

el ~
klau x biasa mmg masam cikit la thaousand island tue.. tp elly ni yg masam2 suka mcm laki aku.. hehehh.. aku main lps dia abis mandi... malu la nk tjk hehee

gieyana ~
cuba buat terbaekk.. ;)
x kan tuang sebotol kot.. cukup 2 3 kali tekan ja buih mmg byk.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011