Monday, January 10, 2011

::CeleBrate My BesDay::


HappY BesdaY To ME

Aromatic Cake from my luvly husband to me
tq so much daddy...
Pelukan manja from my luvly daughter
Ellesya Afreena
Ellesya : happy besday mummy.... ;)
Berposing ngan cake ni wajib.. ngeh3x..
"Happy besday to mummy"
Ellesya xcited tiupkan utk mummy...
sama2 potong cake


potong gaya manja..
Ellesya : ni cake besday mummy...............

Ayu berkain batik...
Ellesya : sya suap mummy..
Mummy : k TQ suapkan mummy...
Mummy : mummy suap ellesya plak k..;)
Ellesya : sya suap daddy plak...
Daddy : tq
seisi mummy & daddy.. ellesya terkepit.. hehe
Ellesya pon nak join suapkan daddy...

ok seisi potong cake & suap menyuap dah sattle
kita ke seisi hadiah
agak2nya apa yg mummy dpt ya????
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng.. jeng.. jeng...
berupa barangan GUESS..
\
xcited & x sabaq nak tau apa isinya...
taraaa.... cantiknyerrr... suka sgt2... dah lama tak dapat handbag baru... tq so much daddy.. mummy suka sgt2 handbag ni.. ;)
pose cikit with handbag baru
peeewwweeetttt..........

gaya seorang besday women membelek hadiah
bahagian dlm beg

masih xcited...

mesti simpan ni..

jom kita layan plak antara gambar2 kandid sebelum & semasa













Usia dah semakin meningkat
harus lebih matang dlm segala segi
ehhehe...

p/s : klau nak tau cake ni rasa green tea.. sedap try la.. ni asben beli kat bread history dlm queensbay, penang.. kat tempat lain x tau la ada ke x... ;)


17 comments:

syuwai said...

wah.. sedap nya kek..

wishng u happy belated brtday..GBU

'NuReeN' said...

Syuwai :
tq.. ;) mmg sedap cake ni.. green tea cake..

LYaFRINA said...

WISH SKALI LAGI..

HAPPY BIRTHDAY!!!

SYOKNYER DPT HB GUESS.. TERUJA NK GAYAKAN!

HADIAH LYA THN LPS DPT 3 PASANG KAIN.. TAPI SATU PUN X TEMPAH2 LAGI.. HEHEHEHE.. DAH MASUK THN BARU NI PON. BILA LA NK G NGATOR KAIN TU KAT TKG JAHIT.

Fieza79 said...

hepy besday nureen...kek tu tebal abis ka mkan..hehe

best la noo dpt beg baru...pagi nie ada gaya kan ke opis ka..?

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

slaam yang..happy besday..
u tau tak u are the winner for my contest ? :)

nak mintak alamat..tghari ni nak pos..kalau boleh nak skrg ni, sms ke 0192992844 ye? thanks so much n tahniah! :)

ain
http://ainielie.blogspot.com

zura@iwan said...

wahhhh..bsrnya kek..nk cikit..hikss...

dpt hbag baru...bleh taruk byk wang le ye..hehe

el said...

exotic sggh kek hang
apa rs kek tu weiii
x penah aku tgk..ngan buah2 atas tu hahahaha....
hepi besday to you
smoga yg terbaik tuk kamoo

amboiii guess tu...kayo2...
malu aii kawan ngan uuu hehehehe

EZAN IDMA said...

Happy Birthday sis :) wah bestnye dpt beg!!!!!!!!!!

'NuReeN' said...

LYA ~

tq3x.. tq so much.. lya walpon umur kita berbeza tapi rasa mcm sebaya kan.. hehehe.. sgt2 teruja bila tgk hadiah.. suka sgt2..

biasa la nureen pon ada kain pasang x tempah lagi..

'NuReeN' said...

fieza ~

tq.. ;)
bawak beg sambil tersenyum kot.. ehhee.. cake tue ada lagi cikit.. utk fieza kot..

'NuReeN' said...

ain ~

tq2..
nureen rasa cm dh emial b4 ni.. x pe nureen sms k.. tq2 again..

'NuReeN' said...

zura ~

tq.. cake ada lagi nak kerr??? mai la umah...
handbag ja besar duit hehhehe.. sedang2 kot..

'NuReeN' said...

el ~
sedap el... cake ni rasa green tea.. hg try p kat bread history dlm qbay ada jual yg slice.. try la..

nape malu lak nk kwn ngan aku el.. x kan sbb adiah tue kot..;p

'NuReeN' said...

ezan ~

tq deq..
a'ah best sgt2 dpt handbeg baru.. lama dh x dpt...;)

wantie said...

wah yummy yummy. nampak berselera kek tu.

Handbag tu wat aku jelez jerk.

eb ezrin2 said...

wah... sori dear lmbt jenguk...
tgh mereng 2-3 ari nih...

happy besday tau... muahhhhhhhhhh 2 u...
moga all ur wish come true...

shabat selamanyer... eB... muahhhhhhhhhhhhhhhhhh

'NuReeN' said...

wantie ~
try arr mmg sedap tau x rugi.. handbeg baruku iteww emuah.. syg sgt2.. tq my luv..

eb ~
tq3x..
nape mereng?? byk design kerr?? x pe plan2 nureen pon terkejo sana sini.. hehee....

sahabat selamanya jugeee.... emuah..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011