Thursday, January 27, 2011

::Dinner semlm di NURUL IKAN BAKAQ MERINE::

2 ari x berupdate blog ni
sbb lappy msk workshop
sbb
suka suki ja jd blue screen tgk khusyuk2 wat keja
pastu hang
semlm kuaq pon x brapa ok
ni gagah2 jugak wat n3..
seb baik ada warranty dr TM lagik
sbb ni kan lappy campeni
hehhee

Semalam mmg x dan nak masak
so daddy tanya mkn kat luaq ka??
apa lagi cepat jer ngaku YES
daddy nk blanja plak kan
so ajak mkn ikan bakaq la.....


kami dah smpi
park kat blkg skali
sbb ada mirror yg besaq gabak ni..
leh berphotogenik..
elly dok check meja mana yg best
siap ajak kami dok meja sana lagi
kata meja kami kat c2 x best smbil geleng2 kpala..
kami x berganjak
akhirnya elly diam ja...
daddy in mirror

mummy pon nak jgk.. ngeh3x..
x abis lagi ker dok mengecheck!!

apa yg diukuq tue elly??

testing2...

elly ada kembar la..
ok x pc ni klau mummy nak msk contest we love jeans.. hehhee

apa la yg best sgt kat meje tue yg dia nk ja kami dok c2..
posing2.. ni pon ok gak kan utk contest...

amboi muka....

2 laici & 1 jus tembikai
sya 1 la daddy..
mummy ni x abis2 lagi dok ambik gambo..

sotong goreng tepung

perrrggghhhh.... jom layan ngan kami..

daddy memulakan perasmian

ada lagi...

khusyuknya daddy mkn..

elly menjeling sakan kat mummy, daddy plak ngan aksi with tulang ikan

Ellesya : mummy ada lubang la (antara mummy & elly ada lubang ditengah2)

elly dah mula sronok
posing lagi..

aik... awat plak elly takut ngan kucing tue?? rasanya sbb bulu kucing tue kot...
kucing tue plak dok mengendap kami..

eh.. msk forum jgk yerr...

sattle dinner kami...

happy family...

yeaaahhhh nak ronda2 plak...

cepat masuk dlm keta!!!
kami terus ja blk umah sbb perut dh sengkak sgt2..
smpi kat umah terus tdoq..
dan pagi td mummy dh siap2 nk p keja
tgk daddy & elly..
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
****
***
***
***
***
**
**
**
*
*
*
*
masih liat nak bangun...
pagi ni smpi opis lewat la cikit.. hehehe
jom smbung wat keja...

7 comments:

el said...

aku nah g sini ..sedap lak tgk ikan bako tu :)

'NuReeN' said...

el:
semlm ramei gak, tp aku x tau pasai pa site blkg org x duduk..

wantie said...

amboi.. malam makan ikan bakar, terbungkin tido 2 beranak tu.

sampai lewat bangun pi kojer yer.
hahahaha..

mamalieyna said...

rasa cam lama tak mkn2 kt luar..huhu..

seronoknye elly, mkn2 sambil main2..ada cermin besar plak tu ha..hehe..kiut je anak berank ni sleep together camtu! ^_^

LYAfrina said...

kalo lya la ada cermin beso g2.. nk mkn pon ssh, sbb asyik nk tgk cermin j..msti la nk kontrol ayu.. hihi...

chugie said...

sedapnye tengok menu tu...

eb ezrin2 said...

eh, eb ader tinggal komen kan? mana peginyer?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011