Saturday, January 1, 2011

""" 15 MINIT JERRRR!!! """""

Pagi tadi
kuaq p site
park kat tepi jln singgah breakfast jap
smentara tunggu contractor smpi site
15minit jerr minum
serempak lak ngan pengasuh & elly
so breakfast ngan elly la td
best2..
tp bila balik ja ke keta
aik.. nape tingkap ni???
mmg x duga ada barang hilang tau...


tingkap keta kena pecah
pikiq 5 minit tau
apa brg ya yg hilang
adusss laptop..
laptop campeni
keta ni pon campeni punya
tapi bkn aii punya laptop
staff aii punya
terdiam sat dia dok pikiq
apa brg penting dlm beg tue salain laptop
buku bank 2
terus call bos
bos suruh p balai report..

 Tingkap yg retak 1000..
melekat di tinted..
kena pasang tintid mahai kot
yg x leh pecah tue ke nanti???

dah rompong dah aaa....
seminggu la keta ni akan parking jer dlm opis
tgu workshop campeni buka la
la ni kan cuti new year

p/s : jgn simpan sebarang barang dlm kereta yg boleh nmpk dr luar, padahnya begini la.. seb baik bukan sendrik punya.. klau x teriak air mata darah laaa....

4 comments:

SyUhAdA said...

ish3..
dasyatnye...
huhu~

wantie said...

Kalu ko nak tau nureen, ada satu sensor yg dijual dengan rega 5 hinggit ja untuk mengesan camera,HP & Laptop yg ada kat dalam keta.

Walaupun sembunyi kat bawah kosi ke, dalam boot ker dorang leh dapat kesan.

Simpati ngan kawan ko tu. banyak banyak bersabar yer. ini semua dugaan.

el said...

kes gini mmg byk terjadi
bahaya tul kan
sib bek lah semua tu hak compeni
tp data2 dlm laptop tu lah..

zura@iwan said...

betui2....aku sll kalu bw laptop..nk kuar keta mmg bw sekali....giler punya perompak.....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011