Tuesday, January 18, 2011

::Star VIRGO::

piccas last week
masa tgh ambik elly kat uamh pengasuh
tetiba daddy muncul
ajak kami kuaq terus
so mummy juz tukaq baju & sandle
pakai sluaq keja lagi
kami ke padang kota lama
kebetulan ada kapal besaq tgh berlabuh
STAR VIRGO
so kami dinner kat c2 & berphotogedik cikit.. hehe
ni la dia kapainyaa....

emuah to elly & daddy
elly dok ajak daddy naik kapal.. amboiii...

apa la yg depa 2 dok sembang agaknya ya??

 

ellesya : daddy!! jom la naik kapal..

 

mummy plak x abis2 ambik gambo..

 

kapal tgh bergerak..

ni harus jugak melekat..

 

keadaan mummy yg agak belemuih...

 

elly dok ajak mummy plak naik kapal.. so mummy jwp ngan 1 ciuman ja la..

 


elly seperti merajuk bila mummy asyik kiss ja bila dia ajak naik kapal...

 


Mummy : nmpk x ikan tue.. (gelap mana nmpk)

 


Ellesya : mummy!!! jom la naik kapal!!!...
Mummy : nanti k.. sya tanya daddy bila kita akan naik.;)

ellesya : ok ;)
elly dh senyum lebar..

keta kebanggaan kami terparking di sini..

 

aik merajuk plak kerr?? sebek jerr..

 

peace daddy...........

 

bulan sabit dah keluaq

 

lepak cikit jam lagi baru mau gerak balik..

 

elly suruh daddy dukung dia nk tengok kapal lagi..

 


Ellesya : daddy, jom balik........

 

Daddy : ok kiss daddy dulu..
Ellesya : emuahhhhh...

 

Daddy : ok last2.. sya tgk kapal tue k ;)
Ellesya : ok..;)

Ellesya : daddy............. besarkan kapal tue..
Daddy : a'ah....

 

Daddy : nanti daddy bawak sya naik kapal tue klau ada rezqi k..
Ellesya : ok...


elly nak pusing2 sat sebelum balik..

main kejar2 ngan daddy..

 

last piccas kami b4 balik..

 

ok dahhh... jom balik..


4 comments:

Fieza79 said...

bila la leh merasa naik kapal tu kan...tp aritu star cruise benar kan pelawat masuk free utk tgk2 je kot..nureen tau dak..? tp kami tau pun dh petang kalau dak mmg nk terjah..hehe

el said...

tu lah teringin nak naik kapal beso ni
bila lah kan

LYAfrina said...

meh naik kapal dgn aunty nak... ?? kat ofis yk kapal2 eso2.. tp bkn kapal pelancong... hehehee.. asya, kalo dtg kat ofis, msti kata ..kapal mama punyer.. adoii

eb ezrin2 said...

esk kami pi sana.. jgn luper bwk jln >_<

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011