::GaZebO!!!::


Jumaat lepas
kami suami isteri
ambik replacement leave
balik kg
di KUPANG, KEDAH
layan pic kami sepanjang perjalanan


nak gayakan semua spek yg dia ada..


sementara nak smpi kami lunch ngan ice cream
hehehe ok x??

elly mula berposing...

sepanjang perjalanan dok layan jerr aksi elly

kami dh smpi.. elly xcited naik atas gazebo wan.. tolong mak teh cuci2 habuk yg ada..


petangnya... main di laman sambil tolong mak tok sapu rumput & daun2 kering..
jgn la pijak..........


sekejap tolong mak tok sekejap p naik gazebo...

piccas ni plak mummy ambik sbb nak join contest
contest 'bunga-bunga kehidupan'


piccas mana ok??? yg ni ka yg atas td??
elly dok ajak mummy p kat pokok bunga td..

malas nk dukung dia mummy petik terus..
elly nak bagi bunga tue kat mak tok...
lepak kejap di bawah pokok limau bali...

tolong mak tok ke ni??? rajin nyerr anak mummy..........
Ellesya : sya tak mau yg besaq la mummy....

kata x mau yg besaq tp dok guna jgk...

puas main2 kat luaq.. elly masuk & mandi.. skrg ni nak gosok gigi sendirik..
gazebo disebelah mlmnya...

elly ajak wan dok dlm gazebo..

dah la kita masuk dlm la k.. dh lewat.. bila masuk dlm umah dia dok menari2 plak.. ;)

p/s : mlm tue my sis (mak cik ummul) call dr mesir iskandariah nak ckp ngan elly tp elly dh tidoq.. semlm pon call tp elly ni mmg ramah cuma dlm tepon x brapa pandai nk ckp klau berlakon pandai la ckp kat phone tue.. dah tue kami dlm KFC masa tue bising la cikit.. ;)

UMMUL : klau rindu kat elly slalu2 la tgk blog ni k.. aku tau hg mmg slalu tgk kan.. ;) k belajaq elok2 tau & jaga diri.. kami tunggu hg blk bln 7 ni k.. take care

Comments

el said…
igtkan gazebo mn ahak
byk gak koleksi spek elly
gambar bunga tu..dua2 x ok hahahahaha
'NuReeN' said…
el ~
ada 3 spek dia.. asyik nk ja bila nmpk kat kedai..
huhuuu x ok ker el gambo bunga tue.. huhuuuu... ;(
Cik Moon said…
alahai tomeinyer.. rajin dia tolong ye..
LYAfrina said…
sukanya alik kampong!!

pic2 utk contest tu cun2!! gud luck!
zura@iwan said…
blk blg gk ek? kita pon ada kt blg...weekend br ni..hehe...

wahhh gazebo bsrnya....ayh buat sdiri ke?
'NuReeN' said…
CIK MOON~
elly bab menolong @ mengacau no 1.. ehhee hope dia rajin smpi besaq.. boleh tlg mummy ni yg agak malas ni hehee...

LYA~
best lya... dah lama x balik kg.. rindu sgt2.. ya ka.. ok tq nureen dh join.. ;)

ZURA~
a'ah.. nape x ckp nak gak join mandi sg baling tue.. ;)
mana da buat sndrik zura........ beli siap kat kedai balik pasang ja la... hehee
'NuReeN' said…
syuwai~
skrg ni dia mmg suka berposing sakan.. ;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017