Monday, January 17, 2011

::GaZebO!!!::


Jumaat lepas
kami suami isteri
ambik replacement leave
balik kg
di KUPANG, KEDAH
layan pic kami sepanjang perjalanan


nak gayakan semua spek yg dia ada..


sementara nak smpi kami lunch ngan ice cream
hehehe ok x??

elly mula berposing...

sepanjang perjalanan dok layan jerr aksi elly

kami dh smpi.. elly xcited naik atas gazebo wan.. tolong mak teh cuci2 habuk yg ada..


petangnya... main di laman sambil tolong mak tok sapu rumput & daun2 kering..
jgn la pijak..........


sekejap tolong mak tok sekejap p naik gazebo...

piccas ni plak mummy ambik sbb nak join contest
contest 'bunga-bunga kehidupan'


piccas mana ok??? yg ni ka yg atas td??
elly dok ajak mummy p kat pokok bunga td..

malas nk dukung dia mummy petik terus..
elly nak bagi bunga tue kat mak tok...
lepak kejap di bawah pokok limau bali...

tolong mak tok ke ni??? rajin nyerr anak mummy..........
Ellesya : sya tak mau yg besaq la mummy....

kata x mau yg besaq tp dok guna jgk...

puas main2 kat luaq.. elly masuk & mandi.. skrg ni nak gosok gigi sendirik..
gazebo disebelah mlmnya...

elly ajak wan dok dlm gazebo..

dah la kita masuk dlm la k.. dh lewat.. bila masuk dlm umah dia dok menari2 plak.. ;)

p/s : mlm tue my sis (mak cik ummul) call dr mesir iskandariah nak ckp ngan elly tp elly dh tidoq.. semlm pon call tp elly ni mmg ramah cuma dlm tepon x brapa pandai nk ckp klau berlakon pandai la ckp kat phone tue.. dah tue kami dlm KFC masa tue bising la cikit.. ;)

UMMUL : klau rindu kat elly slalu2 la tgk blog ni k.. aku tau hg mmg slalu tgk kan.. ;) k belajaq elok2 tau & jaga diri.. kami tunggu hg blk bln 7 ni k.. take care

8 comments:

el said...

igtkan gazebo mn ahak
byk gak koleksi spek elly
gambar bunga tu..dua2 x ok hahahahaha

'NuReeN' said...

el ~
ada 3 spek dia.. asyik nk ja bila nmpk kat kedai..
huhuuu x ok ker el gambo bunga tue.. huhuuuu... ;(

Cik Moon said...

alahai tomeinyer.. rajin dia tolong ye..

LYAfrina said...

sukanya alik kampong!!

pic2 utk contest tu cun2!! gud luck!

zura@iwan said...

blk blg gk ek? kita pon ada kt blg...weekend br ni..hehe...

wahhh gazebo bsrnya....ayh buat sdiri ke?

'NuReeN' said...

CIK MOON~
elly bab menolong @ mengacau no 1.. ehhee hope dia rajin smpi besaq.. boleh tlg mummy ni yg agak malas ni hehee...

LYA~
best lya... dah lama x balik kg.. rindu sgt2.. ya ka.. ok tq nureen dh join.. ;)

ZURA~
a'ah.. nape x ckp nak gak join mandi sg baling tue.. ;)
mana da buat sndrik zura........ beli siap kat kedai balik pasang ja la... hehee

syuwai said...

kiutnya ..

pandai p0sing

p/s Kisah Malam Piala Suzuki

'NuReeN' said...

syuwai~
skrg ni dia mmg suka berposing sakan.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011