Saturday, January 8, 2011

:::Contest Saya Fobia Dengan dot dot dot:::


for more info klik banner
due 5 feb 2011

my referrel = eb

nureen nak TAG sape ya???
hhhmmmmm


+++++++++++++++++++

ok apa yg aku fobia agaknya???
*
*
*
*
*
*
*
*
*

PACAT


Tgk gambaq pon aku dh rasa geli geleman
mmg dr kecik aku fobia ngan pacat
dulu masa balik ja kg
mak suruh pegi ja ke kebun ka
aku mesti akan cakap
"tak mau la takot pacat!!!"
klau pacat ni dah naik kat bdn aku
aku lari keliling 1 umah cari org suruh buangkan
mmg geli & fobia sgt2
ntah knape aku pon x tau
pastu bila my dad
pindah dok kg tok selps arwah wan meninggal
aku mmg akan elakkan diri ketempat2 yg ada pacat
tapi sekrg umah wan tue my dad dh renovate elok
so pacat2 still ada cuma x byk mcm dulu
walaupon aku fobia ngan pacat
tapi aku pernah buat keja bodoh
konon2nya nk buat xperimen la
wit my sis
aku pakai kasut but
tinggi smpi lutut
supaya pacat x boleh naik
bawak 1 tapaware transparent tue
p kutip pacat dengan penyepit &
tutup dlm tapaware tue rapat2
supaya pacat tue lemas & mati
tp.............. sebaliknya
pacat2 x mati pon..
hhhmmmmmm
masa dok menaip ni pon
aku dh rasa meremang je bulu roma teringat masa kecik2 dulu... hehhee


3 comments:

zura@iwan said...

adeeiii...pacat...geli..hahaha...lintah lg la weiii..

sri juju said...

ades , geli plak tgk gmbr tuu . haha ~

btw , thanks join and all the best .

eb ezrin2 said...

eeeeeeee geli3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011