Monday, January 3, 2011

//::Last Day in 2010::\\

 Seawal 9 pagi
kami dah kuar dr umah
daddy nak tunjukkan kedai repair sport rim
kat kwn dia
so kami terjah la seberang

dah sattle pasai tue
kami ke jusco perda
utk breakfast + lunch
asalnya nak lunch di AYAM PENYET
tapi kami smpi awai sgt
x siap lagi
soooo
kami mkn kat RASA MAS
layannnnzzzz...........

 pose mummy & elly daddy plak kaku jerr
 elly bz menulis daddy plak cbok dok hapai recipi..
 ni ha kat dinding kedai tue ada tulis cara2 penyediaanya...
 dapat ke cari nama2 sayuran tue elly?????
 makanan & minuman dah smpi sooo......
 elly yg rasmi dulu..
 tgh khusyuk ni...
 licin... tersandaq daddy kekenyangan
dah kenyang elly x larat la nk jln daddy plak x larat nk dukung so letak ja atas bahu tue sng... PEACE ELLY 
 smile.. tp elly plak spoi dok tgk lain...
 lepak dlm court mammort..
 ellesya : ni sya punya.. (katil double decker)
 berkenan ke?? nanti daddy belikan k.. amboi siap cekak pinggang lagik..

wahhh... ada playground...

 macam2 ada.............

 tinggi jgk anak dara ni lompat...

 ni lagi lompat2...

jatuh terpeleottt...

 bestnyerrr... mummy pon main tau heheee... kecik2 dulu mana ada mainan ni..

 cukup activ..


 panjat jgn x panjat..

 bhgn depan plak..

 ni la PG yg paling besar pernah aii jumpak.. mmg puas hati.. RM 8 ja duduk la brapa jam pon..

 elly mencari horse..

 terjumpe pokok christmas so posing2..

amboi3x..

lepas tue kami terus balik sbb daddy nak kena p workshop nak tlg kwn dia repair keta...
kami.....................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 terpaksa ke opis mummy.. sbb ada benda yg belum beres.. dlm 1 jam jerr kami di situ...

 elly bz tlg mummy wat keja..

ok dahhhh... jom kita balik... ;)

\
 


7 comments:

el said...

wahhhh syok tgk PG tu...x nah lg bw budak berdua g PG cam tu..teruja tgk..sure kalo bw budak2 tu sgt teruja lah depa hahahaha

'NuReeN' said...

el ~

mmg sgt2 best.. elly x mau blk.. aku pujuk gak plan2.. aku pon main skali oooo

zura@iwan said...

tliur tgk food tu le..hehe..

wahhh bsr betui PG tu..kt mn ek?

'NuReeN' said...

zura ~

sedap jgk mkn di rasamas.. slalu beli ayam ja mkn kat umah..

PG tue kat JUSCO PERDA.. teringin kerrr??? hehe

wantie said...

Nasa main kat playground tu. Siap lompat lompat. kekadang terasa nak jadi kanak kanak semula. hehehe..

'NuReeN' said...

wantie ~

zmn kita kecik2 dulu x der kan semua PG ni.. boleh la lepas gian main kat cni.. hehee

Ain said...

besarnya PG, macam2 adaaaaa...

patut la elyy main sampai tak nak balik...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011