//::Last Day in 2010::\\

 Seawal 9 pagi
kami dah kuar dr umah
daddy nak tunjukkan kedai repair sport rim
kat kwn dia
so kami terjah la seberang

dah sattle pasai tue
kami ke jusco perda
utk breakfast + lunch
asalnya nak lunch di AYAM PENYET
tapi kami smpi awai sgt
x siap lagi
soooo
kami mkn kat RASA MAS
layannnnzzzz...........

 pose mummy & elly daddy plak kaku jerr
 elly bz menulis daddy plak cbok dok hapai recipi..
 ni ha kat dinding kedai tue ada tulis cara2 penyediaanya...
 dapat ke cari nama2 sayuran tue elly?????
 makanan & minuman dah smpi sooo......
 elly yg rasmi dulu..
 tgh khusyuk ni...
 licin... tersandaq daddy kekenyangan
dah kenyang elly x larat la nk jln daddy plak x larat nk dukung so letak ja atas bahu tue sng... PEACE ELLY 
 smile.. tp elly plak spoi dok tgk lain...
 lepak dlm court mammort..
 ellesya : ni sya punya.. (katil double decker)
 berkenan ke?? nanti daddy belikan k.. amboi siap cekak pinggang lagik..

wahhh... ada playground...

 macam2 ada.............

 tinggi jgk anak dara ni lompat...

 ni lagi lompat2...

jatuh terpeleottt...

 bestnyerrr... mummy pon main tau heheee... kecik2 dulu mana ada mainan ni..

 cukup activ..


 panjat jgn x panjat..

 bhgn depan plak..

 ni la PG yg paling besar pernah aii jumpak.. mmg puas hati.. RM 8 ja duduk la brapa jam pon..

 elly mencari horse..

 terjumpe pokok christmas so posing2..

amboi3x..

lepas tue kami terus balik sbb daddy nak kena p workshop nak tlg kwn dia repair keta...
kami.....................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 terpaksa ke opis mummy.. sbb ada benda yg belum beres.. dlm 1 jam jerr kami di situ...

 elly bz tlg mummy wat keja..

ok dahhhh... jom kita balik... ;)

\
 


Comments

el said…
wahhhh syok tgk PG tu...x nah lg bw budak berdua g PG cam tu..teruja tgk..sure kalo bw budak2 tu sgt teruja lah depa hahahaha
'NuReeN' said…
el ~

mmg sgt2 best.. elly x mau blk.. aku pujuk gak plan2.. aku pon main skali oooo
zura@iwan said…
tliur tgk food tu le..hehe..

wahhh bsr betui PG tu..kt mn ek?
'NuReeN' said…
zura ~

sedap jgk mkn di rasamas.. slalu beli ayam ja mkn kat umah..

PG tue kat JUSCO PERDA.. teringin kerrr??? hehe
wantie said…
Nasa main kat playground tu. Siap lompat lompat. kekadang terasa nak jadi kanak kanak semula. hehehe..
'NuReeN' said…
wantie ~

zmn kita kecik2 dulu x der kan semua PG ni.. boleh la lepas gian main kat cni.. hehee
Ain said…
besarnya PG, macam2 adaaaaa...

patut la elyy main sampai tak nak balik...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017