Wednesday, January 12, 2011

::spend time 2gether2 wit our princess::

2 3 menjak ni
mummy & daddy slalu ja blk lewat dr keja
kadang malam baru smpi
elly seperti merajuk & slalu mengamok

blog pon x sempat nk update
BW blog kawan2 pon x sempat jugak..
sorry jerr INSYAALLAH mummy akan cuba terjah
selit2 kot rasanya..hehehe

so semlm
kami sepakat
akan sattle keja secepat mungkin
& balik awai
bawak elly jln2

kami bawak elly ke queensbay
sronok sgt2 tgk aksi dia
jom layan piccas elly
& mummy akan smbung wat keja
DAN
mlm ni INSYAALLAH kami nak terjah queensbay lagi
nak p pekena KENNY ROGERS
member mummy EL kata ada...... ada apa???
kena pakai baju clr merah
order 1 set free 1 set lagik
sorry el tgh hari ni aku x leh nk p ngan hg
mlm ni jom join kami
;)

semalam di queensbay penang
edit semalam siap kat umah lepas elly tdoq..












Mummy bergaya with handbeg baru & kasut baru hadiah dari PIL
tq so much.. boleh pakai mlm ni ;)

gigi sya putih kan daddy
agaknya apa posing yg kami buat ya???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
taraaaaa.......
elly tak tgk depan la plak..

 


elly & mummy kasut baru.. daddy pon kasut sport baru jgk beli bln lepas.. ehhehe


ok... dahhhh jom smbung wat keja..
luv daddy & elly so much
eeeemmmmmuuuuuaaaahhhhhh


9 comments:

Fieza79 said...

amboi ceria sguh la family nie...mcm aksi ada...hehe

'NuReeN' said...

fieza ~

ceria & happy together2.. ;)

el said...

amboi merah nye kasut tu...hehehehe
PIL adiahkan..cayalah

'NuReeN' said...

el ~
a'ah.. ahad lepas.. lepas p nuri kat sg nibong terus p kat 1st avenue..hehhee

LYAfrina said...

merahnyer shoes nureen!!
eyhh.. blh la pakai mlm ni nk p kenny rogers...:-)

'NuReeN' said...

LYA~
a'ah.. semlm happening sgt2 kuaq lepak2 qbay.. elly sgt2 happy berlari2 dlm qbay sbb lama x bwk dia jejln cam tue..

Cik Firus said...

sis..sis menang GA sy..
cpt bg details sis..
kalo takde respon dr sis saya akan buat cabutan baru pada hari jumaat nanti :)
cpt yer sis

wantie said...

wah.. wah meriahnya korang. pertandingan tayang kasut ker?

'NuReeN' said...

cik firus ~
k k jap2 nak terjah.. x dan tau nk check la ni.. heheheh

wantie ~
hehehhe.... kami cam ni la.. happy go lucky kahkahakhahhh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011