family : DUTA AEON QUEENSBAY LAWAT AEON KINTA CITY!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish 

daddy yg bg cadangan utk tajuk n3 ari ni yerr...

hari rabu | daddy dah mula kursus
so siang kami juz lepak dlm bilik
sebelah mlmnya baru kami keluaq

harusslah bawak anak2 jln2 kan
bosan la depa dok merap jerr dlm bilik...


sempat lg snap pic ni :)

hahaha.... sure aeon jugak yg kami nk terjah kan

suka la dpt bergambar ngan patung ni
ni snow white kan :P

dinner kami kat cni...

anak dara pilih menu sndrik

dia jerr mkn fish n chip
mummy, daddy & emir mkn nasi

treadmarks la kan...

emir ni kena tangkap la
dok main kat krusi smpi bleh terbalik kerusi tu
haiyaaa.... seb baik x jd pa2

lime frost, orange juice & strawberry delight

kat penang juz ada kat gurney plaza ja..
tu pon bru perasan hahaa

suka la tue, air strawberry dia sedap :)

muka kelat tue x silap ellesya try mkn daun pudina
dia tanya mummy, bleh ker mkn
so nureen srh dia try hehhee

keta mainan setia d tangan

sedap kan

ni pon sodap

fish n chip ellesya..

apa yg ellesya cedok agaknya??

ratu sayur... hehe
sedapkan
byk2 restoran dlm aeon tue, kami pilih restron ni sbbnya ada meja kat bhgn luar
x der la bau masak2 sgt kan...

ni harga makanan kami mlm tu...
set mknan kami murah jerr rm29.90
tp bila dh campur air & fish n chip, tax lagi
ok sedap.. nureen ingat daddy order tomyam mulanya
tgk daddy order sup sayur...
ok la anak2 bleh mkn...

awat plak dahhh....
gini la emir bila kami d station minyak
dia takut daddy tinggal dia walhal daddy nk isi myk keta ja pon 
hahhaa

emir kemain laju lagi dia lari bila keluar ja dr lift
dh tau bilik yg mana 1,
kakak sya dok touch kad kat pintu tp x kuat nk buka pintu tu
bukannya apa, emir tu dh x sabar2.. bila dia msk ja bilik
dia akan kumpul & main semua keta2 mainan dia
rindu amat la walupon tinggal kejap jerr pon

ellesya si duta aeon cakap
aeon penang lagi best la mummy hehhee
a'ah, aeon ipoh agak kecik berbanding penang :)

to be continued.............
___________________________________________________________________________________
jom singgah


Comments

msredcheesecake said…
ikut hasben gi kursus ke? best la boleh bwk family...
mamaarifakeem said…
Duta melawat kawasan ye..ahaks.. sesuai.. :-)
el said…
amboiiiii hubby sendiri ngaku duta eon kemain hahahaha

aeon ipoh tu yg ada jusco tu kan
ooo lau betul iols pun nah pi sn..
syawalsimpsons said…
best jalan2 ikut husband
Nad MamaZN said…
Ellesya, meh dtg kt tmpt aunty, aunty bawak p aeon bukit tggi.. Mesti ellesya teruja :P
Ema Johari said…
macam anak-anak ema bila stay hotel semua nak buat sendiri..nak buka pintu hotel sendiri..tp tak terdaya pun nak buka..nak tekan tingkat lif pun sama..ini sambil selam sambil minum air ke.
wantie said…
kalau dah duta tu duta jugak lah ye...

Aeon kat Penang ni tak larat nak menapak. haishhhhhhhhhh
Nad MamaZN said…
Nureen, sori ga teka harga tu dh tamat mlm td..
Sori ye
Apa2pun tq sbb sudi join
sdk said…
best jalan2 sambil mkn dgn anak2 ni ya..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017