Thursday, February 27, 2014

family : trip d ipoh berakhir d cini.....

assalamualaikum.....
autopublish 

last day | khamis
daddy halfday jerr kursus
so tgh ari dah blk bilik

agak2 apa emir buat
sepanjang kami 5 ari d c2
emir suka mengendap kat bwh pintu tu tau
x kisah la sapa pon dlm bilik air..

tu la, pintu kaca, kat bwh tu bleh nmpk plak... hahhaa

ellesya skrg x suka nak ikat rambut
bior jerr mengerbang g2...

YB melawat kawasan nmpknya...
hahaha

tak lupa melawat tapak binaan...

last posing at lobby hotel...
sipu2 malu plak org blkg yerr....
bye2 ipoh, ada masa kami singgah lagi....

TQ so much daddy...
memenuhi keinginan mummy & meng'happy'kan anak2 :)
emuah, luv u so muchhh.....

___________________________________________________________________________________
jom singgah


..

9 comments:

mamaarifakeem said...

Waaah lama juga kt situ ye.. enjoy la anak2x... :-)

Nurzakiah Hanum said...

best kan :)

el said...

short trip last plan yg best
smpi kl uols berjalan hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Amboi emir jalan tangan kat belakang tu..penuh bergaya...hiks... ;)

lieyalatif said...

ooo emir suke ngintai bawah tu yeak.....haaa baik2 kang mate ketumbit kang hahaahahaha..... lawak plak bace pasal emir ni nureen...bijak ni...suke explore mcm2 heheehehehe

amboi kakak sya tak lekang dgn cekak rambut besar die tu.... malam siap laa berlampu2 atas kepala yeak heheheeh...mia mija pun ade sorang satu dulu....skrang dah tau malu nak pakai dah hahahaahahah

cantik seluar nureen...army lagi kan...tgh trend skrang nieh...

wantie said...

quality time together...

tak boleh blah la bila tengok mamat recepsionist tu control encem lam gambaq angpa... hahahahaha

Mar Mansor said...

selama 5 ari emir mengintai..hehe..

Kesuma Angsana said...

yg penting hapay dgn sumai & anak2 kan !

Ema Johari said...

agak bahaya tu pintu boleh diintai.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011