Thursday, February 6, 2014

wedding member sek - dh 14thn x jumpe...

assalamualaikum
autopublish


cuti CNY kami attend majlis kawin memb sek nureen
kebetulan mmg kami balik kg
so dpt la reunion kecil2an kan hehee....
 kami sampai jer, ellesya terus di sapa pengantin
amboiii anak glamer dr mummy nih
sbbnyerr walaupon tu 1st time pengantin jumpe ellesya
tp dia dh polo crita ellesya dr blog nureen :)
tu pasal dia dh kenal ellesya :p
lupa lak nak kenalkan penagantin
harziyanti & faiz
 bila camera d tangan daddy...
tak sedar pon bila la kami kena candid ni
agak2nya la awat kami semua tgk 1 arah yerr
hahaha... ada memb yg baru smpi daaaa.....
tgk ellesya.. dia ngan dunianya...
pandai berkawan & cari kawan...
 ambik mood dlu dgn sajian bubur pulut hitam.. nyum2 sedap pekat likat melekat...
emir mkn bersudu2...
 mmg gila camera sungguh mummy ni
tu kakak sya nak apa??
 ellesya mintak paper bag silver yg ramai tetamu dh dpt tapi kami blom dpt hehee
so mummy suruh kakak sya mintak kat pengantin
 emir laju jerr mkn...
sedap kan
 kan nureen ckp tadi... memb kami lagi sorang smpi...
 salam peluk cium la.. dh 14thn x jumpe weiii
 bila nureen punya turn salam apa lagi terus tarik tangan suruh daddy snap hahhaa
dari kiri, kamilah (tgh darah manis), zulfa (masih bujang, ada nak masuk line??), zue (mama anak 2) & mummy vogue hahhaa....
sekali tgk mcm berpakat plak kan pakai baju clr purple pink g2..
 anak sulung zue... pandai dia snap gambo
sebaya ellesya...
 bila turn camera nureen, ellesya yg tlg snap tp masing2 dok khusyuk tgk gambo kat camera sndrik. huhuuuu so mummy jerr la dok senyum sensorang
emir mmg serius orgnyerr
 bila kali ke2 terus jd blurr hahhaa
 lagi by zue's camera
 kami dgn pengantin plak
haiiiii jgn roboh dh pelamin tue hahaa 
 pas layan snap2 gambo bagai... emir mula buat haluan sndrik
suka benor jln ala2 YB g2.. hahhaa... melawat kawasan la katankan...
 x der nyerr dia kesah
naik turun pelamin, sensorang...
lalu jerr dpn mummy & kwn2 dok menyembang
 last landing tepi kakak sya
kakak sya dengan kwn2 barunya.. semua golongan dia masuk
jadi tumpuan plak tue
sbb ramai dok puji baju dia cantik hehehe
cewahhh... emir dok ckp bahasa isyarat dari jarak jauh ngan daddy kerr
hihiiii....

tahniah buat mempelai
moga bahagia hingga ke anak cucu
___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah pengantin

syawalsimpsons said...

seronok kalo dah lama tak jumpe..bila jumpe havoc wooo

Khai♥Rin : anies said...

uiii kira jejak kasih la ni ya?

btw selamat pengantin baru kepada kedua mempelai...


p/s nureen, boleh kasi mailing address x?

el said...

14thn lama tu..

smoga berbahagia kepada kedua pengantin

Zura@Iwan said...

best weh kalau jumpa kwn2 lama
time knuri plak tu..
mmg riuh la..hehe..

elly mmg peramah ha..

mama tisya said...

bila lama tk jumpa sure byk cite nk kongsi ngan kwn tu kn

wantie said...

tahniah buat pengantin. amboi happynya deme dapat jumpa jumpaan.

wantie said...

nape ek.. teringat kata kata Nureen semalam. nakpi kenduri mana? hahahaha... nampak mcm nak pi kenduri ke?

tetiba rasa mcm meriahnya k.t kat office ni. hari hari nak gi makan kenduri. kecuali hari jumaat la..
BTW best..best.. sebab dapat kongsi bihun sup ngan ellesya

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Dh bsr emir..

Ema Johari said...

memang agak lama tu..14 tahun..mesti mcm2 cerita kan

Nafira usof said...

syok kan dpt jumpe kawan2 lama.
mesti meriah~

lieyalatif said...

mmg ramai buat kenduri kawin musim cuti cny ari tu kan nureen...ye laa dah alang2 dpt cuti lame baik buat majlis besar2....

sonok la nureen, dpt makan nasi kenduri sambil2 tu dpt buat gather2 jumpe kawan2 lame...ala2 mcm reunion pun yea juga kak....dpt jumpe kawan yg bertahun tak jumpe....mesti byk cite korang borak...memang tak cukup mase laa borak dibuatnyer....

bagus sya ngan emir..behave jek kat tempat2 crowded nie...mmg baik2 jek tgk anak2 nureen nieh..senang nak kawal...

~MommyAqilMedina~ said...

Happening je tengok gambar semua..seronok kan dapat jumpa kekawan lama..bukan senang dapat berkumpul reramai..hehee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011