family : tiger show....

assalamualaikum..... 
autopublish

dah tukaq baju kita pusing2 dulu sambil berposing b4 tgk tiger show..


klau pasai poney mmg ellesya offer diri la
dia suka, klau bleh naik ni sure dia naik
tp x plak tanya hehehe

daddy pon nak jugakkkk....

x kan mummy x nak kannn...
so kandang poney ni la jd tripod kami hehhee

beca tu dh panas so ellesya x mau la duduk atas tue

kemana arah kita??

aik... jauhnyerr daddy....
sbbnyerr, kami kat atas roller coaster...

jom layannn naik roller coaster ngan anak dara yg x sabar2....

yeeaahhhh.... sempat lagi kan nak snap

nak masuk terowong dah ni....
dlm terowong tue ada camera.. tp kami x p pon tgk pic kami pas naik tu

nak kata laju sgt, x dak lah
sesuai la klau budak baya ellesya nak naik....
tgklah keterujaan ellesya....

kucing pon ada tp mcm nak tidoq ja kucing2 ni...

cafe ni menarik
tgk la menu2 dia... :P
yg lawak tu mcm mana la ropa biskut lutut yerrr

posing with icecream... mana la nak nmpk mcm zmn dolu2...

anak dara yg ikut perintah....

ni yg org panggil menggali biji timah ke emas ntah...

bukit tunggal kata daddy
kat cni bleh climbing... tp kami x naik pon
dah penat mandi tadi.. juz nak tunggu tiger show ja

sepanjang jln ada la pelbagai sejarah tmpt tu...

ok, kami tgh menunggu tiger show...

ellesya masih x puas nak tgk poney...

sempat lagi kan....

anak dara yg sgt sweet... :)

kat cni pon kami x naik
lenguh nokk nak kayuh2 bagai dh lerr panas...

emir sebenornya dh sejam terlena
best tgk dia, bleh berehat dgn aman dlm stroller...

hanya kami bertiga yg ada tag ni
emir kan free...

show dh mula : pirrots yg bagai paham apa org ckp
ikut jerr arahan...

pandai lak tu masukkan bola dlm jaring

2nd show | raccoon : belajar meniti...

ni pon raccoon, bulu putih...

last show baru la tiger....
bleh tgk tiger panjat tiang....

ni plak tiger tangkap makanan penuh gaya

abes jerr show.. kita layan anak2 main horse jap b4 balik...

emir bila ckp jerr tgk daddy, terus bg respon terbaekkk lah...

seb baik x pening masa teman emir
yerr la kan kuda ni berpusing, takot plak pening

masing2 dah lapaq sgt2..
emir ok la, mmg susu botol dh spare siap2....

last pic b4 kami blk hotel n tapau lunch...
kami lunch pkl 5ptg tau ri tu hahaha
punya la lewat...

sebelah mlmnya mmg x keluar bilik
masing2 kepenatan...
minta memb daddy jer tapaukan burger...

to be continued............
___________________________________________________________________________________
jom singgah


Comments

msredcheesecake said…
seronoknya bercuti... kat mana ni?
msredcheesecake said…
ooo... lost world tambun...
mama tisya said…
poney tisya suka gk
el said…
ritu 2x weols pergi LWOT x pi pun tgk tiger show ngan tgk poney or naik roler coster..tgklah nti dah beranak leh la bwk budak2 tu lg..n bolehlah iols naik gelungsur tu lagi hahahaha
Sayangku Zie said…
wah best percutian nureen... baru enjoy...
mama tisya said…
tisya tk ikut kuar...die stay ngan nenek a.k.a MIL..kitorang mmg stay ngan inlaw
amiey lee said…
bestt nye... last pegi masa ashraf bawah dua tahun..ingt nnti baby dh besar sikit baru nak g lagi...heee
shark said…
bestlah depa jalan2..
kami x jalan mana pon..perut besaw ni malaih aih..
x larat..hehe ;p
wantie said…
erk.. tiger show? hmm sib baik real punya tiger show..

kalau tiger show kat thailand tu, mau muntah ijo...ahakssssssssss
Nafira usof said…
seronoknyeeee.
macam2 xtvt ade kat situ yer~
mamaarifakeem said…
Besttttt.. mcm bukit merah jugak ye, ada macam2...best! Enjoy anak2x..
syawalsimpsons said…
seronok jalan2 sini ni....best la..bila la sue nak sampai lagi ni..time sue sampai, tak bukak macam2 lagi..sebab baru lagi bukak kan
Jueliza Jamani said…
woww weee.. ohh u all g mandi dulu eh... kami ingat nak g jalan2 dulu mula2 tu.. pehtu ptg baru nak berendam.. ker berendam dulu baru mandi.. dah sudah.. blur.. hehehhehe tak sabarnya nak pergi...
Bestnyaa tengok semua show n dapat jumpa binatang yang jinak2 pulak tu..mesti Ellesya happy..Nanti nak terjah sini jugak lah nanti..hehee
LYAfrina said…
nureen ..kat mana ni..nmpk best n menarik je
Zura@Iwan said…
mmg best mai sini..
tu psl nnti nk bw irfan gk mai LWOT ni..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017