family : dataran KTM

assalamualaikum..... 
autopublish 

turun jerr dr ktm, kami singgah dataran dpn tu
mmg rasanya ari2 ada org lepak cni
mlm ahad lepas kami terjah, parking full, so x singgah la
mlm tu, dah alang2 trun dr ktm tadi tu singgah jap
ellesya dok merungut b4 tu bila nak pegi 2x

cantik kan....

anak2 teruja...

ellesya x lepas la..
ni klau bg mandi, sure dia terus g mandi kot hahhaa

clr pink plak.. perghhh

ni teruja kerr buat2 teruja??? hahhaa

off

on....
yeaahhhhhh

cantik kan....

eh.. camera ni sure terkena percikan air tu

mmm.. dah lama cari cekak minnie mouse ni
last jumpak kat cni

purple la pilihan ellesya
untuk emir beli lampu panjang...

kita relax cni jap b4 blk hotel yerr

berkelip2 cekak ellesya...
dia ckp "sama mcm aerish punya, tp aerish clr pink"
aerish kan bff dia, aerish anak eb
sambail jalan2 sambil layan icecream...
sedap n nikmat mkn d malam hari...

khusyuk kami mkn icecream x sedar kena candid

mmg layan sungguh....

hahaaa.....


ada jugak band dok menyanyi kat cni...
kami duduk kejap jerr...
jom balik hotel.. esok daddy dah start kursus... :)

to be continued.......
_____________________________________________________________
jom singgah


Comments

mamaarifakeem said…
Menarik tempat ni, santai2 memalam best kan... :-)

Enjoy anak2x..
Nurzakiah Hanum said…
selamat pagi
singah blog awk dulu
hehe
mama tisya said…
cantik air pancut colorful
Myra Jay said…
Memang cantik air pancuran tu.. warna warni ceria :)
Menceriakan malam hari :D
syawalsimpsons said…
SERONOK SPEND TIME NGAN FAMILY KAN
Cho Zila said…
cantiknyer gambar.. tiba2 rindu ker sini...
syoknye..cantik air pancut tu..kalerful.
LYAfrina said…
nampak meriah juga suasana.. mmg sesuai la nk santai2 kat sini
el said…
wahhh mmg cantik air pancut kalerful ni..lau anak2 iols tgk sure teruja nya
wantie said…
tak nak mandi ke anak anak nureen tu kat air pancut tu...

open gitu je kan air pancutnya..

hahahaha..kat padang tu la kak.t kena geget semut gatai... sakit woooo
Norma NML said…
Cantiknya tempat tu..boleh la pegi nnti

Salam kenal

Jika sudi jom singgah blog akak ;-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/
Adlin Mohamad said…
cantik air ada lampu ..
cekak tu ada lampu ..kyra pernah ada tp tiba kat tangan adik2 jahanam kekeke
Ema Johari said…
air warna warni...anak-anak teruja..orang dewasa pun sama.
lieyalatif said…
sonok dpt ikut hubby gi kursus kan nureen...die pi le kursus tapi kite pi berjalan ngan anak2 hahaahaha...mcm lieya dulu laa mase miamija kecik2...mmg pantang dgr hubby nak gi kursus mmg mengekor jek...tapi bile dieorg dah masuk skeolah rendah dah kurang dah aktitiviti ikut sbb sayang nak ponteng sekolah.....

serius lawa lampu2 kaler tu....cantik betul pancuran air tu....ikut kaler lampu kan....teruja tgk...patut sya tgk tak lepas....emir pun same hah...enjoy lagi sambil jilat sekerim.....
Muhammad Taufiq said…
Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)
Cik Aini said…
hi Nureen..dtg singgah sini :)

**nmpk cantik sggh tmp tu tambah2 bila kaler pink :)
Zura@Iwan said…
cantik pancuran air tu kan
warna warni
blm lg la smpi sini..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017