Tuesday, February 25, 2014

family : dataran KTM

assalamualaikum..... 
autopublish 

turun jerr dr ktm, kami singgah dataran dpn tu
mmg rasanya ari2 ada org lepak cni
mlm ahad lepas kami terjah, parking full, so x singgah la
mlm tu, dah alang2 trun dr ktm tadi tu singgah jap
ellesya dok merungut b4 tu bila nak pegi 2x

cantik kan....

anak2 teruja...

ellesya x lepas la..
ni klau bg mandi, sure dia terus g mandi kot hahhaa

clr pink plak.. perghhh

ni teruja kerr buat2 teruja??? hahhaa

off

on....
yeaahhhhhh

cantik kan....

eh.. camera ni sure terkena percikan air tu

mmm.. dah lama cari cekak minnie mouse ni
last jumpak kat cni

purple la pilihan ellesya
untuk emir beli lampu panjang...

kita relax cni jap b4 blk hotel yerr

berkelip2 cekak ellesya...
dia ckp "sama mcm aerish punya, tp aerish clr pink"
aerish kan bff dia, aerish anak eb
sambail jalan2 sambil layan icecream...
sedap n nikmat mkn d malam hari...

khusyuk kami mkn icecream x sedar kena candid

mmg layan sungguh....

hahaaa.....


ada jugak band dok menyanyi kat cni...
kami duduk kejap jerr...
jom balik hotel.. esok daddy dah start kursus... :)

to be continued.......
_____________________________________________________________
jom singgah


17 comments:

mamaarifakeem said...

Menarik tempat ni, santai2 memalam best kan... :-)

Enjoy anak2x..

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singah blog awk dulu
hehe

mama tisya said...

cantik air pancut colorful

Myra Jay said...

Memang cantik air pancuran tu.. warna warni ceria :)
Menceriakan malam hari :D

syawalsimpsons said...

SERONOK SPEND TIME NGAN FAMILY KAN

Cho Zila said...

cantiknyer gambar.. tiba2 rindu ker sini...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

syoknye..cantik air pancut tu..kalerful.

LYAfrina said...

nampak meriah juga suasana.. mmg sesuai la nk santai2 kat sini

el said...

wahhh mmg cantik air pancut kalerful ni..lau anak2 iols tgk sure teruja nya

wantie said...

tak nak mandi ke anak anak nureen tu kat air pancut tu...

open gitu je kan air pancutnya..

hahahaha..kat padang tu la kak.t kena geget semut gatai... sakit woooo

Norma NML said...

Cantiknya tempat tu..boleh la pegi nnti

Salam kenal

Jika sudi jom singgah blog akak ;-)

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

Adlin Mohamad said...

cantik air ada lampu ..
cekak tu ada lampu ..kyra pernah ada tp tiba kat tangan adik2 jahanam kekeke

Ema Johari said...

air warna warni...anak-anak teruja..orang dewasa pun sama.

lieyalatif said...

sonok dpt ikut hubby gi kursus kan nureen...die pi le kursus tapi kite pi berjalan ngan anak2 hahaahaha...mcm lieya dulu laa mase miamija kecik2...mmg pantang dgr hubby nak gi kursus mmg mengekor jek...tapi bile dieorg dah masuk skeolah rendah dah kurang dah aktitiviti ikut sbb sayang nak ponteng sekolah.....

serius lawa lampu2 kaler tu....cantik betul pancuran air tu....ikut kaler lampu kan....teruja tgk...patut sya tgk tak lepas....emir pun same hah...enjoy lagi sambil jilat sekerim.....

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Cik Aini said...

hi Nureen..dtg singgah sini :)

**nmpk cantik sggh tmp tu tambah2 bila kaler pink :)

Zura@Iwan said...

cantik pancuran air tu kan
warna warni
blm lg la smpi sini..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011