family : dinner at DATARAN MBI, IPOH

assalamualaikum....
autopublish

masih di hari pertama...
sebelah malamnya kami keluar mkn
dok wassap memb srh suggest nak mkn kat na
so last kami dicide nak mkn kat cni

byk gerai2 kat cni
sampai x tau nak pilih yg mana
last kami singgah cni sbb ada western

harga pon standet penang jerr kan...

ellesya ni mmg x leh lepas la klau jumpak isi ketam
mmg itu yg dia nak sgt2...
kami x mkn yong tau foo pon tp juz beli isi ketam rebus utk 2 beradik ni
licin depa mkn

bandung tetap di hati kannnn...
nureen apple juice & daddy asam boi x silap...

emir plak hantu ais
suka pepak @ kunyah ais tu
bkn nk minum sgt pon.. abes ais dlm gelas daddy dia kebas...

mkn sampai kenyang tau

lamb chop, char k.teaw, fries & nasi grg daging merah
perghhh... melantak yoooo...

dah kenyang kami lepak dataran jap
berlari2 la, sape smpi dulu dia menang...

part ni susah ni
susah nk ambik gambo...
main jerr... so byk candid tambah2 emir...

ellesya tanya, kenapa mata dia bercahaya??
hahhaa

emir dh mcm spider kan...
merangkak smpi atas klau d biarkan nih...

kakak sya pon nk tiru, siap mimik muka tue....
pas lepak cni kami pusing town jap...
sunyiiii jerr mlm tu..
x byk keta sgt, pekan pon x nmpk bz...
relax jerr...

balik bilik & kebaboooommmmm
x sabo nak tgu esoknya.. sbb plan baekkk punya... hehhee

to be continued......
___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Nurzakiah Hanum said…
seronoknya happy family
syawalsimpsons said…
ni port zaman belajar dolu..suke la dolu G sini hilangkan stress..kikikiki..rindu je zaman belajar nak datang sini lagi la
Ema Johari said…
sama dgn anak ema..suka isi ketam tu..kalau beli merekalah yg perabiskan.
wantie said…
ada pergi kat stesen ketapi tu tak. best gak kat situ.

ye la kan. satay sekarang ni dah 70 sen.huhuhuhu
Ibu Lala said…
salam kenal.singgah sini ye.
el said…
ipoh mmg suam2 skit bandar dia tp oklah tenang je :)
yg tengah menonggeng tu, bakal hero baru filem spiderman ka? ;-)
Zura@Iwan said…
ipoh mlm mmg tk riuh sgt kan
besa gi ipoh..tp tk ronda2 sgt..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017