Wednesday, February 19, 2014

family : dinner at DATARAN MBI, IPOH

assalamualaikum....
autopublish

masih di hari pertama...
sebelah malamnya kami keluar mkn
dok wassap memb srh suggest nak mkn kat na
so last kami dicide nak mkn kat cni

byk gerai2 kat cni
sampai x tau nak pilih yg mana
last kami singgah cni sbb ada western

harga pon standet penang jerr kan...

ellesya ni mmg x leh lepas la klau jumpak isi ketam
mmg itu yg dia nak sgt2...
kami x mkn yong tau foo pon tp juz beli isi ketam rebus utk 2 beradik ni
licin depa mkn

bandung tetap di hati kannnn...
nureen apple juice & daddy asam boi x silap...

emir plak hantu ais
suka pepak @ kunyah ais tu
bkn nk minum sgt pon.. abes ais dlm gelas daddy dia kebas...

mkn sampai kenyang tau

lamb chop, char k.teaw, fries & nasi grg daging merah
perghhh... melantak yoooo...

dah kenyang kami lepak dataran jap
berlari2 la, sape smpi dulu dia menang...

part ni susah ni
susah nk ambik gambo...
main jerr... so byk candid tambah2 emir...

ellesya tanya, kenapa mata dia bercahaya??
hahhaa

emir dh mcm spider kan...
merangkak smpi atas klau d biarkan nih...

kakak sya pon nk tiru, siap mimik muka tue....
pas lepak cni kami pusing town jap...
sunyiiii jerr mlm tu..
x byk keta sgt, pekan pon x nmpk bz...
relax jerr...

balik bilik & kebaboooommmmm
x sabo nak tgu esoknya.. sbb plan baekkk punya... hehhee

to be continued......
___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya happy family

syawalsimpsons said...

ni port zaman belajar dolu..suke la dolu G sini hilangkan stress..kikikiki..rindu je zaman belajar nak datang sini lagi la

Ema Johari said...

sama dgn anak ema..suka isi ketam tu..kalau beli merekalah yg perabiskan.

wantie said...

ada pergi kat stesen ketapi tu tak. best gak kat situ.

ye la kan. satay sekarang ni dah 70 sen.huhuhuhu

Ibu Lala said...

salam kenal.singgah sini ye.

el said...

ipoh mmg suam2 skit bandar dia tp oklah tenang je :)

Khai♥Rin : anies said...

yg tengah menonggeng tu, bakal hero baru filem spiderman ka? ;-)

Zura@Iwan said...

ipoh mlm mmg tk riuh sgt kan
besa gi ipoh..tp tk ronda2 sgt..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011