Tuesday, February 18, 2014

family : FRENCH HOTEL, IPOH

assalamualaikum....
autopublish

kuatkan semangat utk n3 seterusnya...
agak malas, segan, letih lately ni
moh la layannn piccas cuti2 kami...

kami pilih hotel yg betoi2 tgh town
1st time tau book hotel yg x dak pool & tab mandi hehe
sbbkan plan asal 2 ari jerr..
cam no la nak control anak2 klau mummy jer teman deme mandi pool
perghhh... x mampu denn
lagipon bukannya apa... senang la en.daddy nak pegi kursus nanti
juz jalan kaki jerr, tak yah pikir nk parking2 bagai kan...

masuk jerr lobby emir dah book sofa pjg ni
deko CNY lagi la kan, ceria....

kami g 2 family
member en.daddy pon kena attend kursus yg sama

anak dara ni klau tak posing sexy tak sah... hehee

sementara dok tunggu daddy parking keta & check in bagai
mmg anak2 dok main jerr kat lobby hotel

sweetkan...
ellesya cakap dia tak sabar nak msk 7thn hehe
sbb nak g skolah yg pakai baju putih.. ;p

tgk.. smpi terjatuh...
hero malaya la katakan...

tak daknya nak serik2...
lagi nak panjat2 ada la....

maskulin 2014 :)

ada taman kecik d cni

dah2 jom masuk bilik....

kami d cni yerrr....

bilik kami...
yg terkejutnya.. buka ja pintu terus jumpak katil
mak aiii, mmg 1st time tol book bilik yg agak kecik tp ok la still selesa...
emir dah mmg port dia, masuk jerr tala kat tepon

tv betoi2 depan katil...

bilik air dia yg simple & nice...
org yg 1st mandi offcoz la ellesya... hehe
sbb kat shower dia tue ada 3 jenis pancutan
yg shower atas, yg mcm paip ngan dgn yg boleh pegang...
perghhh mmg lengkaplah, 3 in 1...

treadmark bila dlm bilik air

dah siap mandi, kita relax dulu
penatkan, jauh oooo dr penang, hehe

emir ni mcm tak reti kenal erti penat
mula bergayut...

smpi duduk atas cabinet tue....

to be continued..........
_______________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

mamaarifakeem said...

Yg penting cutiii.. :-)
Dpt santai2 kt hotel, ok gak kan... anak2 mesti suka..

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya deco

syawalsimpsons said...

yang paling havoc kat sini mesti la emir kan..iikkkikikik

Khai♥Rin : anies said...

amboiii ellesya... kemain ya posing nyer ats kerusi merah tu... ngalah model antarabangsa ;-)

Zura@Iwan said...

cantik deco hotel ni..
tgk town sng sket kan
ak mybe bln 3 or 4 pegi ipoh..
jauh ka weh gi ipoh?
ak rasa tk la jauh sgt..hikss, ayat belagak la tu..kahhh!



wantie said...

k.t pernah book hotel sempit kat Batu Feringghi. nyesal gila. sib baik masa tu Aleesya belum ada. nak mandi pun kena berdiri. nyamfah..

yang ni kira ok lagi.

lawa deco dia. feel fresh..

hamboi elly. kalau tak berposing maut tak sah dia ni. agak agak Aleesya k.t bila besar nanti berposing cam tu tak yer...

best tengok dia pandai posing. k. t suka la tengok elly dari emir. elly shomel....

eima said...

design cam flemington hotel taiping ... kan mamaZn kan ....

~MommyAqilMedina~ said...

Hotel dia nampak bersih dan still baru..seronok je tengok Emir n Ellesya..diorang pon enjoy je..

lieyalatif said...

walau pun takde pool ke tab mandi tapi bilik die lawo la nureen...cantik2...hotel baru ke...nampak deco2 dlm bilik die moden ....

seronok budak2 ni dpt dok hotel...yg penting dpt cuti2 n jalan2 kan...tu yg penting...kalo ade pool tu kire bonus la tu heheeheheh

el said...

xpelahhh lg pun plan yg x dirancangkan...janji uols dpt short trip ngan santai2 di ipoh tu

nuna said...

selalunya dok hotel 5 star ke sis?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011