Wednesday, March 16, 2011

` hepi besday to my brother `


salam tgh hari
lmbt bersiaran ari ni
baru abes meeting ngan big bos (agm baru)
perghhh.... seb baik x kena marah

ari ni besday abg aii
genap usianya ke ....
x leh bg tau hehehe

moga panjang umur & dimurahkan rezqi
teringat masa kecik2

aii paling rapat ngan abg aii ni
masa zmn blajaq dulu
bila msk ja duit PTPTN
aii slalu akan bg kat dia cikit
pastu bila dah kering duit loan dia plak support aii
hehehhe
ok la kan
saling tlg menolong


skrg ni bila blk ja kg elly paling manja la ngan pak ngah dia ni
smpi mak kata ikut blkg pungkuq..
hehehhe
bila pak ngah dia kuaq
x bawak dia
teriak tau...
dulu masa elly kecik2 dia x mau kat org yg dia jarang jumpak
tp skrg bila dh besaq lain plak


ehem3x...
abg aii ni bakal melangsungkan perkahwinannya pada jun ni
InsyaALLAH...

tue bakal kakak ipar aii
muda dr aii 4 thn
hehhee...
org johor... ;)
ok daaa... nak lunch dh lapo nih..
jom lunch sama2..



5 comments:

Dr MizEd said...

happy bday abg aii and slalmat menyambut hari bahgie

Dr MizEd said...

happy bday abg aii and slalmat menyambut hari bahgie

Dr MizEd said...

happy bday abg aii and slalmat menyambut hari bahgie

wantie said...

epy bezday utk abang ko nureen. hmmm bakal SIL muda 4 thn yer.

Tak per, ko tetap kena panggil dia kakak. hehehehe.. My SIL pun muda dari ai gak. muda 9 thn tau.

-Nureen- said...

dr mized :
tq.. hehhehe nama dia bkn abg aii (aii untu I- saya)..

wantie :
tq.. a'ah.. cam na ek nak panggil kakak nanti hehee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011