Wednesday, March 9, 2011

...:::> DRIFT!!! <:::....


~autopublish~

sape pernah tgk drift yg real punya!!!
jom join kami
drift dlm qbay
caya x???
betoi drift dlm shopping complex nih!!!


ouucchhh... harus ni 3 org melekat


daddy tue senyum ke wat iklan gigi??
si elly plak muncung dok tunjuk apa tue???


haaa.... dah mula cekak pinggang dah...
layan tgk drift ooooo...


panggil kali ke 2 sruh tgk camera dah x mau daaa....


gaya 2 beranak ni sama la..
khusyuk... x layan mummy huhuuuuu.. majuk la....


hehehehee... ni la yg dikatakan drift dlm shopping complex!!!



elly mmg minat sgt.. bila kami lalu ja trex ni sure dia tanya mana keta..
tp mlm tue dr jauh dia dh berlari ke trex ni..


amboiii.... x berkelip mata tue...


mummy curik2 amboi gambo pon dia leh ngelak


abes di litar sepang!! ehhehe
kami ke cini plak
sporting x mummy
hehehehe komponan kot nih
kecik2 dulu x dak


mummy plak yg terover!!!


Ellesya : mummy berat la...
Mummy : amboiii..........


vrommm vroommmmm....
lap sya lap lekaih...


 ground floor ada keta ferrari plak
harus ni...


jgn berangan la nak beli keta nih!!!
hhhmmm... dpt pegang je la kot..
huhuuu


ni menyerlah kan...
shine lagik..
ok abes dahhh.... jom smbung wat keja...
;)

5 comments:

Aimaduddin said...

Canggih..

el said...

cunnye kete kuning tu

shah-kayrul said...

dapat satu keta2 nie memang best...

eb ezrin2 said...

perghhhhh.... x thn tgk korang nek token car tuh.... lama dh x nek... ;p

wantie said...

hahaha.. memang tak mo cari pasal le pergi tengok menda ni.

kalau pergi tengok ngan Amirul, kejap lagi mesti kena beli keta control tu. kopak kopak.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011