...:::> DRIFT!!! <:::....


~autopublish~

sape pernah tgk drift yg real punya!!!
jom join kami
drift dlm qbay
caya x???
betoi drift dlm shopping complex nih!!!


ouucchhh... harus ni 3 org melekat


daddy tue senyum ke wat iklan gigi??
si elly plak muncung dok tunjuk apa tue???


haaa.... dah mula cekak pinggang dah...
layan tgk drift ooooo...


panggil kali ke 2 sruh tgk camera dah x mau daaa....


gaya 2 beranak ni sama la..
khusyuk... x layan mummy huhuuuuu.. majuk la....


hehehehee... ni la yg dikatakan drift dlm shopping complex!!!



elly mmg minat sgt.. bila kami lalu ja trex ni sure dia tanya mana keta..
tp mlm tue dr jauh dia dh berlari ke trex ni..


amboiii.... x berkelip mata tue...


mummy curik2 amboi gambo pon dia leh ngelak


abes di litar sepang!! ehhehe
kami ke cini plak
sporting x mummy
hehehehe komponan kot nih
kecik2 dulu x dak


mummy plak yg terover!!!


Ellesya : mummy berat la...
Mummy : amboiii..........


vrommm vroommmmm....
lap sya lap lekaih...


 ground floor ada keta ferrari plak
harus ni...


jgn berangan la nak beli keta nih!!!
hhhmmm... dpt pegang je la kot..
huhuuu


ni menyerlah kan...
shine lagik..
ok abes dahhh.... jom smbung wat keja...
;)

Comments

el said…
cunnye kete kuning tu
shah-kayrul said…
dapat satu keta2 nie memang best...
eb ezrin2 said…
perghhhhh.... x thn tgk korang nek token car tuh.... lama dh x nek... ;p
wantie said…
hahaha.. memang tak mo cari pasal le pergi tengok menda ni.

kalau pergi tengok ngan Amirul, kejap lagi mesti kena beli keta control tu. kopak kopak.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017