Monday, March 14, 2011

::TQVM kpd yg sudi join 2nd GA aii...::


salam di pagi isnin

n3 ari ni nak ucap terima kasih byk2
utk 3 blogger yg sudi join GA nureen
GA kali ni tak mendapat smbutan
tp x pe.. janji aii happy...

ok.. di sbbkan yg join 3 org jerr
so aii akan bagi setiap soang 2 chopstik
tp chopstik ada 5 ja kan
x per.. nanti aii akan belikan lagi 1

so harap nana & ziera emailkan detail kat
eb... x yah lerr nureen dah ada detail eb.. hehee
lagipon eb tgh bz kan skrg ni
induksi kat kg gajah perak..

jom kita tgk gambo2 yg di pertandingkan :)








tq skali lagi..
and have a nice day...


p/s :
eh3x...
nak tanya ni...
nana, ziera, eb
apa pendapat korang utk n3 ni

http://shaizhar.blogspot.com/2011/03/kisah-contest-chopstiktapi.html

x kisah la nureen trima ja..
janji semua happy

tq lya bg info kat nureen
nureen tau lya nk join tp kesihatan lya x mengizinkan
InsyaALLAH ada rezqi nureen wat GA lagi k..




;)...

 

12 comments:

LYAfrina said...

nureen.. lya nk join.. tp x sempat cz masuk icu baru2 ni.. tp pagi tadi lya terjumpa 1 blog.. dia citer nk msuk contest chopstick.. kemain ambik pic menarik.. skali nk sumit n3 tgk duedate 11.3.2011.. lya rasa dia nk join contest nureen tu.. mmg menarik pose dia..

dr blog shaidar& shaizar camtu r.. nk ambik link dia xleh bka plok log cntest lya..

LYAfrina said...

ini linknyer:

http://shaizhar.blogspot.com/2011/03/kisah-contest-chopstiktapi.html

dinor's family said...

sorry bukan xsudi lgpun xpandai n xpenah guna chopstick tu ngeeee.......

Nana said...

saya rasa oleh sebab tak ramai yang join
apa kata nureen terima je penyertaan shaizhar tu
lagi pon pose dia tu lawak giler..
klw la ada pemenang tempat pertama
dia layak menang hehhee...
saya rasa tak akan ada pon orang akan kata tak fair...kalau ramai yang join mungkin la tak fair kan..
apa2 pun awk sebagai penganjur berhak membuat sebarang keputusan
berhak mengubah syarat2 & berhak atas segalanye hehehe
klw saya.., saya akan terima penyertaan shaizhar..sebab sebagai cara terima kasih sebab dia bersungguh2 pose mcm tu bukan senang nk cari org sporting mcm tu tau hehehe

Fadzillah Kamarudin said...

samala...
bukan xnak join tapi x pandai guna chopstick...
=(

Nureen said...

lya :
tq lya.. nureen dh terjah.. tgh berpikir.. rasa mcm patot jgk nureen trima dia..

dinor :
x perr bkn nureen paksa utk join.. utk hepi2 jerr.. nanti nureen wat ga yg simple k..

nana :
tq.. nureen pon rasa g2 jgk.. masa tau dr lya td adusss terharu jgk la bila tgk ada yg bertungkus lumus semata2 nak join ga yg x seberapa ni.. ;)

Nureen said...

fadzilah :
x per kak.. nureen dah hepi akak sudi terjah blog nureen

shah-kayrul said...

tahniah semua pemenang...nak join tapi tak pandai nak guna chopstick...hihihihi

Shaizhar said...

saya datang.. saya datang.

alhamdulillah doa dimakbulkan.

he he he. tq penganjur. tq kekawan semua yek...


'terharunye...'

-Nureen- said...

shaizar :
tq sudi terjah blog nureen.. jgn lupa email detail k ;)

mamaaedrean said...

tq nureen,
eB raser shaizar deserved 2 win coz he rocks ;p
eB pn dh 2 kali trima penyertaan slps tarikh ttp :)... sbb eB percaya pader rezki msg2...

eb pn nyaris2 terlepas contest nureen nih since eB sebok ngan induksi etc sampai x sempat nk mkn mee etc pn... tapi biler singgah R&R ms nk pi kg gajah tuh eB sempat gaks posing gedixs... ha ha ha.. demi utk memeriahkan contest kwn baik blogku ini... ;p kalo anak cina x reti pakai chopstick klakar la plk kan? ;p

tq again yer... muahhhh3333... slm rindu dari kg gajah.... nak wat assignment nih

ziera.jamil said...

ziera rase ok je sal n3 ni,,huhu,,n no kmen la sal yg lain,,

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011