Friday, March 25, 2011

::we in GREY!!! - apa tue????::

salam & slamat pagi
hari ni x dpt nk ber bw lagi
selasa dh dekat
internal audit menanti
so jom layan kami in gray
apa tue???
baju kami daaaa



elly malu2 plak


yeaa.... ronda2...


hmmmm
dok lawan menjerit ngan daddy dlm keta
mcm eb kata aerish suka menjeritkan
elly pon sama la eb
nak tgk aerish menjerit
kat n3 ni...

aerishadania

nureen ambik gambo aerish ek eb.. ;)
tgk sapa lagi kuat menjerit eheheh...

oopppssss...... wawawaaaaaa....

hhehehehe


dadddyyyyy.... (ambik elly menjerit hala kat daddy)

ok kami dah sampai
di padang broooommmmm
jom layan dinner kami weekend lepas


daddy punya ABC tp elly tetap yg akan rasmi dulu

cendol.. mummy punyerrrr

santapan pertama
satey daging & perut

mcm x caya ja
elly mkn satey perut
satey daging dia x mau
dia kata sedappppp.....


mkn dok dok berangan kerrr???
layan stim nmpk!!!

ni mummy yg request PASEMBUQ
sedap tapi kuah sedikit cair
klau pekat melekat cmfrm licin kan
ni pon hampir2 licin jgk hehehhe

jom... sape nak ikut mummy...
p seberang jaya!!!
hehehhee
c u..

4 comments:

LYAfrina said...

sedapnyer mkn sate...

sama gak dgn asya..kalo menjerit..kuat benor.. nk lawan dgn mama dia y kuat mjerit time kecik2 dulu

Nureen said...

lya :
mmg sedap tau satey tue.. slalu order tmpt lain tp mlm tue tutup order tmpt lain pon sodappp...

nanti kita kumpul asya, aerish & elly lawan jerit k..hehee

wantie said...

kalau kak T la, memang tak bagi Amirul makan benda benda dalam ni.

kata org tua tua, budak budak tak elok makan benda dalam. mcm perut, ati & limpa.

Dorang kata budak budak belajar payah bulih. Tapi kak T tak sure la pulak dalam Quran/kitab ada ckp tak tentang menda ni.

eB ezrin said...

kiter jumperkan dorang... pastuh kiter dgr... kalo kuat sgt... kiter wat bodo jerk cam x kenal.... ha ha ha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011