Monday, March 28, 2011

....... taste elly, dia sendiri yg pilih........

~autopublish~

salam kwn2
skrg ni makin kerap aku buat autopublish
mau x nya
bila wat keja smpi lewat pagi
boring & tension
so buat la n3 siap2 kan
sbb bila dah msk opis nk jenguk blog pon susah
sbbnyerr nak audit esk ni ha
risau tol...

weekend lps kami balik jitra
so mummy ajak daddy ke pacific nak carikan kasut buat elly
dulu dah pernah tgk 1 kasut tue
berkenan la di hati ni
tp bila elly try di kaki dia
dia x brapa mau
dia nak pilih sndri
so nak tgk taste elly mcm mana
jom....
haaaa.................. warna wajib adalah pink
ni baru tapak kasut dia...

aik... wat apa tue elly???

hhhmmmm.... suka tol mummy tgk gambo ni


aik... wat mulut muncung ropanya...

elly x puas membelek2 kasutnya...


taraaa... ni la kasut pilihan hati elly
mummy nak carikan kasut utk elly pakai masa kndri nanti
x pe nanti kita cari lagi k

ni elly bleh pakai jln2
ada diskaun 20%


ELLESYA : ni clr brown, ni orange, ni pink..
siap dok bg tau mummy clr kasut dia..

amboiiii... muncungnyaa....

ni buat muka apa plak??

isshhhh....

hhhhmmm

lagi aksi muncung elly yg terbaeekkkk

mummy punya la senyum elly wat muka plak dia..

singgah mkn keay teaw iman kat jln mergong alor staq
pastu singgah bundle sebelah kejap tue jap
ushar2...


peace mummy...
ok dahhh... kami nak blk...
tok, wan & maklong dok tunggu kat umah


5 comments:

LYAfrina said...

comel2....
pandai pilih sndiri...
sama mcm asya pon suka oilih sndiri... kalo y mama dia berkenan kna beli asing la plok.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

As salam..mohon reply email me ASAP yer..utk tujuan penghantaran hadiah dan bank in duit :)

tahniah !

http://www.elissmie.com/2011/03/mari-rapat-mari-lihat-pemenang.html

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

comeynya dia, jenuh kita carik icon untuk komen, sib baik jumpa akhirnya leh la komen...so sweet kasut tu...nureen memang contest eliss.com tu kan...tahniah ye

eB ezrin said...

wah... dh cantek umah nih... boleh wat dh eh?... :)

elly mmg nmok gegerl... cam aerish gaks.. ;p

ps: tc... kena rehat gaks...

manja2098 said...

awat elly suke wat mulut cmtu...hehehe.nakal btol elly nie

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011