Tuesday, March 15, 2011

::majlis akad nikah NADIA::

Tahniah untuk NADIA & RADZI
moga bahagia ke akhir hayat

hari sabtu lepas
berlangsungnya majlis akad nikah
 (khutbah org penang kata)
kezen asben sebelah FIL
di MASJID TAMAN MAHSURI

around pkl 2 petang
baru kami berangkat ke masjid


elly semestinya nk pakai baju kurung jgk bila tgk mummy dia berbaju kurung


eh.. sombong plak dia bila nak ambik gamboo...


dalam keta FIL otw ke masjid
ni hasil snapping elly tau
pandainyerr anak mummy ni ambik gambo


posing jgn x posing
mummy with SIL (ija)
nmpk x sblh kanan tue
tue la jari elly
hehehe masih dlm training jd photographer


awat senyuman aku kelat jekk...
penat kerr???
muka pon x berseri
huhuu


hai dah melayang tudung dak elly ni!!
panas, tudung plak tebal, berpeluh2...


kami 2 plak yg lebih2..


ni la dia NADIA
pengantin perempuan
baru lepas menangis bila tok kadi bersoal jwp
agak2nya apa ya soklan yg menyentuh hati pengantin ni ye
hehehe


yg kami 2 plak cbok berposing x abes2..


menadah tangan meng AMIN kan doa yg dibaca tok kadi setelah selesai akad nikah


nak menempek lagi..


sygnyerr elly kat adik tue
adik tue pon nama sama ngan elly jgk
alisha


cantik x??
pelamin yg ditempah khas atas permintaan pengantin


sama padan sama cantik..


ada model tambahan la..
hehehe...



antara hantaran dari pihak pompuan..





perut dah lapo
kami bersantap di atas gazebo ni
perrghhh layannn
dgn angin sepoi2 bahasa..


lepak kat dapuq plak ngan SIL
elly dapat lolipop buah anggur


elly syg kat lolipop tue
tgk siap kiss2 lagi..


wahhh... dpt lagi lolipop bunga ros


amboi bkn main manja lagi
ngan kakak ni
member kepada nadia


mummy mintak nak sikit
dia lari masuk bawah meja mkn yerrr...


elly berposing plak ngan pengantin..


close up


gambo kenangan
adusss... sedih tgk muka aii
x dak seri.. huhuu..
elly plak tgk AMBOI!! sopannyerr kaki tue


close up


elly with mak long


elly with kezen asben
tp lupa nama
hehehe
dok kat penang gak


sempat lagi menyenap bunga orkid ni...


sementara dok menunggu & melayan elly yg khusyuk melayan ikan2 yg berenang2 dlm kolam dpn umah pengantin..


5 comments:

Huda said...

cantik tudung elly kaler purple :)

el said...

suwitttt pelamin tu...

LYAfrina said...

comelnyer elly pakai tudung,, sweet!!!

ermmm pelamin tu mmg cun la.. lain dr lain sbb letak payung babanyonya tu sbg deko!!

** sesetengah pic j blh tgk ni.. tenet slow y amat. ni dr td dtg sini, nk ngomen x dpt..last dpt gak:-)

Syazie's Blog said...

deco gazebo tue bleh arr wat kat umah nant...hehehe

manja2098 said...

comey ah elly pakai bju kurung..:-)
pelamin pengantin pon lawa..erm

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011