Wednesday, March 23, 2011

::2nd time elly at GSC::

cerita semalam
dah janji ngan elly nk bwk tgk wayang
so daddy kotakan janjinya pada anak tersayang
kami d GSC QUEENSBAY


tak ramei org di GSC semlm


gaya elly nak tgk wayang
crita apa????


dah angkut dahhh
wajib ni kan
popcorn
mummy yg sakit tekak mkn popcorn cmfrm la lmbt nk lega


crita ni la yg kami nak tgk
RANGO
daddy ajak elly ambik gambo with rango
tp elly takut
tgk rango tue
dr td coba upload gambo ni x bleh
x tau pasai pa
asyik kata rejected ja..
ni baru bleh bila save dlm paint

otw nak msk dahhh
bilik no 3


awat bergegaq plak ni
elly tersenyum manis jerr
mummy plak wat spoi
ambik gambo x cantik


Ellesya : mummy..... bestttttt


Mummy : macam mana best???
Ellesya : macam ni... best..........


pose kami 2 beranak
nak pose ngan daddy plak
battery camera abes...
cian daddy...


crita dah abesss....
try on camera
aik boleh lagi nih
sempat gak ambik gambo kuaq dr GSC


nak tau crita mcm mana
sila la ke mana2 panggung wayang terdekat..
hehehe

6 comments:

BIONIC WOMEN said...

comelllsss sangat eily..kami x gi lagi tengok rango nih..huhu

BIONIC WOMEN said...

opppss salah eja nama:elly
eily tu nama sendiri..terperasan plak..hehehe

Nureen said...

x per x kisah.. elly eily sebutan tetap sama kan..

bwk la anak2 tgk best.. elly pon gelak tgk crita ni

Fieza79 said...

dh pondai elly skrg request nk tgk wayangg...hehee

dpt cr tak beg gucci?

-Nureen- said...

FIEZA :

x dak la.. hmmm rasa2nya kena tgk jenama lain daaa...

dia suka tgk cartoon ja

story of my life said...

salam,

sy ada tag utk contest..

join ek...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011