Friday, March 11, 2011

~::chopstik giveaway::~

-n3 melekat sehingga 11 march 11-
-sila scroll down utk next n3-


Salam petang jumaat yg berbahagia..
ehemm3x..

2nd GA from our liltle family

 Jalan2 kat JUSCO QUEENSBAY semalam 
terbekanan chopstik kayu mcm gambaq kat bwh ni


so semalam dengan rasminya elly & daddy 
merasmikan chopstik baru kami dengan
mee meggi (gambar banner)
perrggghhhh....
layannn ooooooo

berbalik pada tajuk GA kali ni

syarat2nya

1. wajib menjadi follower blog ni My LuVly FamiLy
blog my sis syazieblog.blogspot.com dan 
 AND 
jgn lupa listkan jugak dlm bloglist yerr...

2. tempekkan banner dlm n3 & kat sidebar plak
 mmmmmmm
terpulang, janji blog anda tetap nmpk comel & cute kan3x...

3. warganegara MALAYSIA.. yg oversea pon bleh join tp make sure ada alamat di MALAYSIA k..;)

4. paling penting!!! wajib la kan
letak 1 keping saja yerr gambo 
anda @ anak anda anda/suami & anak anda 
yang sedang menggunakan chopstik @ bergaya
 bersama chopstik mengikut kretiviti masing2 
(mcm mana pon x kesah asal dlm gambo tue ada chopstik)
sertakan nama org yg dlm gambo tue k

5. TAG.. nak ke?? 
terpulanglah.. hehhe klau nk tag dialu2kan bleh gak ramei2 join 2nd GA nureen ni.. ;)

6. last skali letak link dlm box comment kat bwk ni yerr...

7. tarikh tutup 11 MARCH 11 lebih kurang 2 minggu ja dr skrg!!!

8. jurinya adalah... asben saya yg terchenta.. en. nasir nordin

9. tiada 1st ke 2nd ke 3rd winners yerr tapi akan ada 5 pemenang dan kesemuanya dikategorikan sebagai 1st winner k.. sbb adiahnyerr sama..

10. sekiranya penyertaan kurang dr 10, insyaALLAH semua yg join tue akan saya berikan hadiah. Hadiahnya... semestilah chopstik kan..

taraaa....
ni la chopstiknya..

comel x???
ok slamat ber GA
moga ramei yg sudi join


tambahan

* x semestinya gambo tgh mkn guna chopstik yerr.. bergambo ngan chopstik kat kedai pon boleh.. janji ada chopstik..
* gambo ramei2 pon boleh..


21 comments:

Syazie's Blog said...

sis...bleh join x???hahahha...nk gak chopstick tue....tomey2...

Nureen said...

mana bleh.. hg nak ke?? nanti aku belikan k.. ;) (kakak yg baekk) ;p

LYAfrina said...

nak join jugak!!!!!

Myra Jay said...

Huhuu, cheq tak qheti mkn guna chopstik :)

manja2098 said...

wei...camne aku nak jgk chopstik tue.tp aku xpandai guna tu wei..hehe

Nureen said...

lya :
sgt2 di alu2kan... masih ada masa lg lya..

myra jay :
x pe x gheti pon x kesah janji ada pose with chopstik

ixa :
hg mana leh join.. lupa ek..

LYAfrina said...

ALAMAK.. BARU JE JOIN.. XLEH SUBMIT LAGI LA.. CZ NK CARI KEDAI Y ADA CHOPSTICK DULU... HEHEHEE

Nureen said...

lya :
ok.. i'm waiting...

Lelord said...

ekekekek x reti guna chopstick.

takpe2 akan kuuasahakan

wantie said...

tak der la pulak gambo guna chop stick ni. nanti ler kalau rajin rajin suh amirul acting. pas tu baru leh join. hehehe.

Nureen said...

lelord :
x kesah.. gambo with chopstik je.. x semstinya tgh guna..

wantie :
wokeh.. bergambo kat kodai pon bleh

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/2nd-ga-from-our-liltle-family.html

shah-kayrul said...

kecik2 pun dah pandai pakai chopstick...

manja2098 said...

ops...lupa..:-)

el said...

chopstik je...bglah mangkuk sekali ke hahahaha

kakyong said...

alamak tak dak chopstick la... huhuuu..



n3 terbaru kakyong.com

My Wordless thursday (1)
Operasi mencantikkan rumah – part 1

Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal



Rezeki GA di awal bulan Mar 2011

ziera.jamil said...

sy da join,,huhu

http://chicmomentia.blogspot.com/2011/03/2nd-ga-from-our-liltle-family-kat-jusco.html

ziera.jamil said...

ziera da 4llow syazie blog 2,,hee,,sory,,x prasan lak x 4llow..

eb ezrin2 said...

eB join tau
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/chopstik-giveaway.html
tq

♥Princess Delliza♥ said...

XJUMPA CHATBOX U..HIHIHI ... I TAG U K..

http://princessdelliza.blogspot.com/2011/03/contest-sweet-face-style-gituuuuu.html

-Nureen- said...

tq.. nanti saya terjah k ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011