Monday, June 2, 2014

bubble dpn laman....

assalamualaikum..... 
autopublish

bukan senang anak2 nureen ni bleh main dpn laman umah sendri
slalu nureen kurungkan jer dlm umah
mls nak lepak kat luar...
tapi bila kezen depa ada... so layannn la kan

 emir!!! mana seluar????
adrian tue suka budak2... dia suka peluk cium
geram katanya...

 bubble sebijik riuh sekampung
hahahhahaa

 sronok tgk anak2 main....
setahun slalunya 2 @ 3 kali jerr depa ni berjumpa
emir gitu la suka betoi melompat...
plastik yg kakak sya pegang tu habuan nak bubuh buah pelam @ mangga yg nak jolok jap g
nak bg mak bw blk kg :)

 main puas2 yerr... 1/2jam jerr mummy bg main k
pastu msk umah hihiii

 emir sepanjang kat luar dok gelak jerr
sronok... emir suka kwn ngan bdk2 lebih tua dr dia
klau sebaya bkn nk kwn sgt

 meriahnya bubble kakak sya

 dah3x.. turn adrian plak

 nak tgk magic x??

 taraaaa... emir dh berseluar... hihii

dok ligan bubble
emir kena dukung la.. sbb x sampai nk pegang bubble

 kuat daniel dokong emir...

 ok last dah... pasni tolong kutip buah yerr

 kejap pon jadilah kan.. klau kat kg x per bleh main lama2 kat laman wan

 mlmnya bila daddy balik
emir nya xtvt... daddy slalunya akan bw emir pusing2 taman
skali semua nak ikut
emir jd pelik plak

tgk la emir... bkn nak senyum.. serius jerr....

 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

mama tisya said...

amboi rmi pembonceng tu...

nureen, dh tgk link flamingo tu...tksure lg bila nk pegi..hehe

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii sukanya depa... ;-)

syawalsimpsons said...

emir jeles la tu ...patut bawak dier je pusing2 naik motor kan..sekali ada pulokyg tiga kat belakang kan..kikikiki...puas la main aci ligan kat depan umah tu

Nad MamaZN said...

laman luas, syok main kt laman
lepas bebas je semua :)

NEKCIK said...

seronok anak anak ni main kan...rumah pun rapatrapat..tak lah bimbang kan nureen

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happynye diorng..emir sama ngan Qis..lebih suka kwn ngan orng yg lebih besar dari dia..kalau sebaya memang kurang sikit.. :)

Siti Fatimah said...

happy nya tengok dorang. best la kalau rumah ada laman luas cam ni.

Ema Johari said...

marahnya emir bila semua nak ikut dia...hehehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011