roller blade.........

assalamualaikum..... 

mood pagi ni sayu... sepi.... sedih... geram...
semua ada.... air mata lah peneman dr semlm smpi ari ni...
cepat sensitif sgt skrg ni...

semalam baru baca n3 nana pasal roller blade
kebetulan plak kan.. musim kot skrg ni

anak dara kami baru jer dpt mgu lepas
G giant ngan daddy.. terus pow..
tp juz kasut la, tgh mencari helmet, knee guard,elbow guards & wrist guards mcm yg nana tjkkan gambar kat n3 semlm

so mula la dia dok praktis dr dpn ke dapur


emir x dak plak nak pakai...
yerr la dia bkn tau apa benda tue... klau dia tau sure dia pon nak kan :)

nak cepat2 blk kg...
klau bleh blk pagi ni jugak!!!!
nak jumpak anak dara sorang ni la
dia dh blk kg, ikut wan sbb semlm wan mai ambik kakak & anak dia yg stay kat umah nureen
depa dari KL turun epot penang
so apa lagi, nak ikut la... walaupon dh ckp kita blk ari ni
dia tetap nak ikut jugak2.. siap kemas baju sendiri tau....

___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

msredcheesecake said…
seronok la cuti sekolah balik kpg... leh bebas main...
el said…
tu dok teringat kat kakak sya ke sbb dia balik kpg awal..hehehe sian mak buyung..sabo2..jap g smpailah kat kmpg tu haaa..:)
cantek roller blade kakak..pinjam??hehe
agaknya kalau bkn kaler pink ttu da berebut dgn emir ;-)
syawalsimpsons said…
seronok main la lepas ni...
cantik roller blade dia..kalau dapat 1 set lagi best la kan..
mamaarifakeem said…
Cantik.. kalau eina, kena beli 2 la..sure berebut..huu..
Nape tu nureen, take care ye..
Sayangku Zie said…
Anak2 zie pun dok bertanya dah bila nak beli... huhu
Mar Mansor said…
siyes cantik sangat..praktis leklok..
Siti Fatimah said…
mahal takkasut tu. comel je kat kaki elly tu kan..
http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017