Friday, May 30, 2014

roller blade.........

assalamualaikum..... 

mood pagi ni sayu... sepi.... sedih... geram...
semua ada.... air mata lah peneman dr semlm smpi ari ni...
cepat sensitif sgt skrg ni...

semalam baru baca n3 nana pasal roller blade
kebetulan plak kan.. musim kot skrg ni

anak dara kami baru jer dpt mgu lepas
G giant ngan daddy.. terus pow..
tp juz kasut la, tgh mencari helmet, knee guard,elbow guards & wrist guards mcm yg nana tjkkan gambar kat n3 semlm

so mula la dia dok praktis dr dpn ke dapur


emir x dak plak nak pakai...
yerr la dia bkn tau apa benda tue... klau dia tau sure dia pon nak kan :)

nak cepat2 blk kg...
klau bleh blk pagi ni jugak!!!!
nak jumpak anak dara sorang ni la
dia dh blk kg, ikut wan sbb semlm wan mai ambik kakak & anak dia yg stay kat umah nureen
depa dari KL turun epot penang
so apa lagi, nak ikut la... walaupon dh ckp kita blk ari ni
dia tetap nak ikut jugak2.. siap kemas baju sendiri tau....

___________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

msredcheesecake said...

seronok la cuti sekolah balik kpg... leh bebas main...

el said...

tu dok teringat kat kakak sya ke sbb dia balik kpg awal..hehehe sian mak buyung..sabo2..jap g smpailah kat kmpg tu haaa..:)
cantek roller blade kakak..pinjam??hehe

Khai♥Rin : anies said...

agaknya kalau bkn kaler pink ttu da berebut dgn emir ;-)

syawalsimpsons said...

seronok main la lepas ni...

Mama Idlan Irsyad said...

cantik roller blade dia..kalau dapat 1 set lagi best la kan..

mamaarifakeem said...

Cantik.. kalau eina, kena beli 2 la..sure berebut..huu..
Nape tu nureen, take care ye..

Sayangku Zie said...

Anak2 zie pun dok bertanya dah bila nak beli... huhu

Mar Mansor said...

siyes cantik sangat..praktis leklok..

Siti Fatimah said...

mahal takkasut tu. comel je kat kaki elly tu kan..

NoL Skate Putrajaya said...

http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011