Thursday, May 22, 2014

layannnzzzzzzz....................

assalamualaikum..... 

tak sempat nk draft n3 siap2..
kalut ngan audit 2 ari lps
so pagi ni layann jer la yerr random photo by phone comel nureen tue

dah 2 ari ellesya request nak bwk bekal pancake
so blk ja keja ambik dia laju2 singgah tesco belikan tepung pancake
 pagi rabu dpt la bawak bekal skali breakfast kannnnn

anak teruna bgn jerr.. muka x basuh gigi x gosok terus mkn strawberry tau!!!
opppsss baju lipat semlm x sempat lagi nak simpan hahhaaha
kantoiiiii

pantang jumpak baju frozen cantik2...
cmfrm ellesya nak
so mummy plak mmg layannn jerrr
bukan stakat baju jer frozen towel pon tau ehehe

 
anak teruna ni semlm x der gang nak main
daddy kuaq g main badminton so layan la men keta sorang2 yerrr

klau bab buah mmg hantu la 2 beradik ni
skrg ni kan musim buah pelam @ mangga
so mmg pojaan hati la kan

mula ok lagi... pastu emir mula bawak lari pelam tu hahhahaa

fresh from oven
pagi tadi masa nak gerak p keja
emir klau dh bgn tidoq mmg nak naik moto la
klau tdoq jerr mummy antar umah baby sitter letak dlm carseat

___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya!! tgk pancake nureen teringin nak buat..nt nureeen share resepi ye. TQ

el said...

anak dara iols dua org tu pun kemaruk frozen..hari2 dok tgk cite n layan lagu letitgo tu..nak beli baju depa..x kesempatan le pulak nti2lah hahaha

kami anak beranak mmg x makan pancake

Nafira usof said...

hehehehe.. comel lah gambar 3 beranak naik motor tuh.. hehehe

eB said...

jeles okeh.... kalo aerish tgk nih musti guling2 nak jugak. he3....
elly, datang ar sini jumpa aerish :)

Fai CeritaCinta said...

tak pernah buat lagi pancake.. tgk pancake akk tu nmpk sedappp je... akak, share la resepi pancake..

Gieyana said...

Aq plg syok tgk tang depa pkt nek motor tu. Ptg ni confirm aq suh hb mai amik nek motor. Desperadonya nk naik moto..ekeke

Cik Aini said...

alahai..nmpk mabelesnya pancake tu..x pnh lg la sumur hidup ni buat pancake tu..cer bg petua skit Nureen =)

Ema Johari said...

suka ellesya pancake yer...budak-budak memang lebih suka naik motorkan

Siti Fatimah said...

Aleesya tak pandai gi nih...haish....ibu plak yg terhover..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011