Monday, May 26, 2014

today... 7 years!!!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish



I didn't marry U bcoz U were perfect
I didn't even marry U bcoz I loved U
I married U bcoz U gave me a promise
that promise made up for your faults
and promise i gave U made up for mine
two imperfect people got married
and it was the promise that made the marriage
and when our children were growing up
it wasn't a house that protected them and it wasn't our love that protected them
it was that promise


&
moga kekal hingga ke jannah
amin

___________________________________________________________________________________
jom singgah

15 comments:

Ann said...

alhamdulillah...aminn..moga bahagia kekal hng ke jannah..

happy anniV korang:)

syawalsimpsons said...

alhamdulillah happy anniversary

msredcheesecake said...

amin...epi anibeseri...

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH!
TAHNIAH!
TAHNIAH!
TAHNIAH!
TAHNIAH!
TAHNIAH!
TAHNIAH!

Sayangku Zie said...

tahniah nureen.. alhamdulillah... moga kekal til jannah...

Nad MamaZN said...

hepi anniversary. .!

Mar Mansor said...

selamat hari ulang tahun perkahwinan ke 7 buat nureen & suami..moga kekal hingga ke jannah..

Nafira usof said...

Tahniah~
Selamat Ulang tahun.

lieyalatif said...

HEPI ANIVESARY NUREEN N HUBBY!!!!!

may Allah bless u and bahagia til jannah...sonok sgt tauuu...lieya tumpang hepi, anivesary kali ni sambut ber5 hah.... dak kecik dlm perut tu behave ok, moga lahir dengan sihat dan sempurna...kak sya n abg emir moga jadi anak yg bijak2...moga family nureen dirahmati Allah selalu....

lieyalatif said...

HEPI ANIVESARY NUREEN N HUBBY!!!!!

may Allah bless u and bahagia til jannah...sonok sgt tauuu...lieya tumpang hepi, anivesary kali ni sambut ber5 hah.... dak kecik dlm perut tu behave ok, moga lahir dengan sihat dan sempurna...kak sya n abg emir moga jadi anak yg bijak2...moga family nureen dirahmati Allah selalu....

el said...

epi nberseri2 uols
smoga bahagia hingga jannah :)

Siti Fatimah said...

Happy anniversary...moga jekal bahagia dan happy selalu

syu_hada said...

hihihihihi
happy anniversaryyyy....
kenduri key-are hujung minggu nih ang pi tak???

Ema Johari said...

Selamat hari ulangtahun perkahwinan nureen..moga kekal hingga jannah.

siti amilia yaman said...

Salam perkenalan...Alhamdulillah, sy pun sambut anniversary yg ke 7 smlm...semoga kekal bahagia bersama hingga jannah...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011