Friday, May 9, 2014

cupcake choc moist.....

assalamualaikum..... 
autopublish 

anak dara request cupcake nak bawak g tadika isnin lepas
kebetulan nureen ada order tepung kek homemade
kat member yg dok kat perlis
so juz add teluq, air sejuk & myk jagung
siap....

 semua dpt 25bj... ni 1st round bakaq
comei2...

 baru 20minit dh mula nmpk hasil
naik dah

 taraaa.... siap
mmg sedaplah.. cupcake ni moist & x manis...

 penuh kenikmatan anak teruna kami rasmikan dolu

 ptg tue panas, tue emir x mau pakai baju
kakak sya pon rasmi jgk.. tue dh msk cupcake no 2

mummy la ckp kita tarok icecream atas pon sodap kan
nyummmiesss.....

___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya..lama dah x baking cake..bole la buat wknd nnt :)

Myra Jay said...

sedapnya...
Ni yg lg bersemangat nak p cari oven ni, boleh membakar :D

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi jumaat
anum singgah pagi jap lagi bz day
keep in touch

msredcheesecake said...

buh eskem yg paling sedap

Nana said...

amboi...sedapnyee...

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya...lapaq ni

Rizziela said...

sedapnya...dah lama x buat cup cake..nak bake balik la lepas ni

Nafira usof said...

rajin nureen baking~
sonok lah kakak Sya yer~

AnneRaini said...

dah lama tak buat kek. skrg ni mmg byk org jual tepung segera tu. senang.

Ema Johari said...

rajinnya nureen membaking..

Kuazue Mohd said...

sedap2.. terliuq tengok aaiihh..

el said...

instant ngan homemade lain rsnya
lagi sedap lau wat homemade..tp tulah nak cepat..instantlah jwbnya..hehe

Hafiza AizZawa said...

cupcake coklat.. mmg sedap..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011