2nd checkup junior at INS

assalamualaikum..... 
autopublish

isnin lps baru jerr up n3 junior.. ri ni ada lg.. hehehe
sebenarnya baru jer 2nd check kat cni ahad sblm tue
dah nama pon n3 draft kan
so crita lama la baru nak up hehhee

 masing2 muka penuh keceriaan...
suka tgk piccas ni... 
tak sabar kan nak tgu turn mummy...  nak tgk junior 
tara... kejap jerr rasanya x dan relax kat kerusi luar nama dh kena panggil
hai juniorrr....
puas dok pusing2.. junior menyorok la...
x mau tunjuk muka
alhamdulillah junior sihat.. dh 300gm kat 20mgu ni 
doc ambik ukuran kepala, paha, betis...
tgk degupan jantung dia... :) 
record terakhir d pagi ahad...
ellesya teruja & x sabar tgu junior keluar....

pas checkup kami singgah giant jap
x dak org.. sepi... sbb awal lg baru pkl 10pg
so masing2 pakat dok timbang berat... :) 
dah masuk cni daddy la kena pow kan...  
emir dh nak jadi abang la...
serius jerr emir.. susah tol nak senyum :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

mamaarifakeem said…
Tahniah lg sekali... waah tak sngka amir tak lama nk jd abang dh :-)
Abang ngah kena serius sket..hee..
el said…
congrat uols
abg emir muka siyes tu sbb nak kena jaga baby pas ni hahaha
Rizziela said…
mesti x sabar tunggu adik bb kan
N.Aima K said…
ololo semoga urusan dipermudahkan dear
ehhh..baru tau nureen peknen..heheheh..congrats ehhh..baby 2014 gak lah yek..^_^
syawalsimpsons said…
nampak kakak N abg emir teruja ngan adik bakal kuar ni kan
Nafira usof said…
best jer tengok orang lain steady jer peknen lagi.. hehehe.
mintak semangat sket Nureen~ hehehe
Time Traveller said…
Assalamualaikum dan Salam Kenal :D
Tahniah di atas kelahiran yang bakal menjelma :D

Seronok melihat family yang sedang berkembang dan membesar nie.. Moga sihat sentiasa :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part-2-pulau-banding-di.html
eB said…
hepi hepi hepi.....
best kan? terkenang ms tgk aed & aerica... sgt2 teruja :)
waahhhhh!!! gegurl lg ke ni?



p/s rs mcm br je smlm nureen beritau br bersalinkan emir ;-)

jg kesihatan lek lok k!!
Siti Fatimah said…
Hehehe...memasung menunggu yer
Ema Johari said…
jaga diri baik-baik yer

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017