Friday, May 23, 2014

2nd checkup junior at INS

assalamualaikum..... 
autopublish

isnin lps baru jerr up n3 junior.. ri ni ada lg.. hehehe
sebenarnya baru jer 2nd check kat cni ahad sblm tue
dah nama pon n3 draft kan
so crita lama la baru nak up hehhee

 masing2 muka penuh keceriaan...
suka tgk piccas ni... 
tak sabar kan nak tgu turn mummy...  nak tgk junior 
tara... kejap jerr rasanya x dan relax kat kerusi luar nama dh kena panggil
hai juniorrr....
puas dok pusing2.. junior menyorok la...
x mau tunjuk muka
alhamdulillah junior sihat.. dh 300gm kat 20mgu ni 
doc ambik ukuran kepala, paha, betis...
tgk degupan jantung dia... :) 
record terakhir d pagi ahad...
ellesya teruja & x sabar tgu junior keluar....

pas checkup kami singgah giant jap
x dak org.. sepi... sbb awal lg baru pkl 10pg
so masing2 pakat dok timbang berat... :) 
dah masuk cni daddy la kena pow kan...  
emir dh nak jadi abang la...
serius jerr emir.. susah tol nak senyum :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

12 comments:

mamaarifakeem said...

Tahniah lg sekali... waah tak sngka amir tak lama nk jd abang dh :-)
Abang ngah kena serius sket..hee..

el said...

congrat uols
abg emir muka siyes tu sbb nak kena jaga baby pas ni hahaha

Rizziela said...

mesti x sabar tunggu adik bb kan

N.Aima K said...

ololo semoga urusan dipermudahkan dear

Lily@MamaZaraZareef said...

ehhh..baru tau nureen peknen..heheheh..congrats ehhh..baby 2014 gak lah yek..^_^

syawalsimpsons said...

nampak kakak N abg emir teruja ngan adik bakal kuar ni kan

Nafira usof said...

best jer tengok orang lain steady jer peknen lagi.. hehehe.
mintak semangat sket Nureen~ hehehe

Time Traveller said...

Assalamualaikum dan Salam Kenal :D
Tahniah di atas kelahiran yang bakal menjelma :D

Seronok melihat family yang sedang berkembang dan membesar nie.. Moga sihat sentiasa :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part-2-pulau-banding-di.html

eB said...

hepi hepi hepi.....
best kan? terkenang ms tgk aed & aerica... sgt2 teruja :)

Khai♥Rin : anies said...

waahhhhh!!! gegurl lg ke ni?



p/s rs mcm br je smlm nureen beritau br bersalinkan emir ;-)

jg kesihatan lek lok k!!

Siti Fatimah said...

Hehehe...memasung menunggu yer

Ema Johari said...

jaga diri baik-baik yer

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011