Tuesday, May 6, 2014

football time!!!!!...............

assalamualaikum..... 

daddy dh ada gang kan skrg ni
dlu ellesya baya emir pon suka main tendang2 bola
tp skrg dh kurang la, lebih kepada gegurl...

emir mmg hero abes
bab bola, keta, semua dia suka tp menan pompuan pon dia suka hahhaa

emir slalu dia akan sebut two three ja
sbb slalu mummy & daddy dah sebut one
so emir sambung ja la kan hehe

meh kita closeup ckit..... hahahaaaa.... lawak tgk muka emir tu
serius amat, penuh gaya....
kembang lobang hidung aihhhh

sekali tendang mak aiiii... x jauh pon hahhaa
tersilap langkah ni.. slalu dia tendang melambung....

skali lagi tendangan padu
alamakkkkk.... tersasar laaaaa
sampai terlentang frust la tueeee....
sambil mulut terkumat kamit dok ckp apa pon x tau hahhaa

ni la d katakan mainan pompuan ni

beria2 nak bg mummy yerr

betoi ka ni?

dah dia tinggal bola tu kat c2
dok main minnie mouse la plak hahhaa
nmpk x kotak drypers kat blkg tue
weekend tu masa blk jitra umah mertua
dryper ada less juz rm29.90
so daddy rembat 2kotak, 1 kotak dah transfer ke umah baby sitter hehehe

___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

el said...

dah bosan main bola
main minnie mouse lak ek emir
hahahaha kelakar lah

Nurzakiah Hanum said...

aktifnya anak2 sis

aIEn said...

hihi comei je =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

sue zainun said...

haha azzalia plak suka sebut dua ngan empat..anak boboy kalau xminat bola mmg xsah la kan..hehe

Khai♥Rin : anies said...

eik? da puas main bola main minnie mouse plak? hehehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

irfan kt umah pon cm tu la..
habis dia tendang bola tu...kdg2 kena tgkap..adeii..ehhe..

Ema Johari said...

risau bagi main bola dalam rumah...takut terlajak sepak habis barang kaca pecah...banyaknya mainan mereka.

Nad MamaZN said...

kakak tak join emir main ke? ksian emir main sengsorang hehe... pasni ajak daddy main kt padang plak ek, baru syok! :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011