Wednesday, May 28, 2014

mlm celebration.....

assalamualaikum..... 
autopublish

isnin mlm selasa lepas kami sambut secara kecil2an
dh mlm kan.. mls dh nk keluar...

 nureen buat sendiri tau
nak recipi?? jap g nureen share... hehhe

 anak2 ceria sokmo.. mummy & daddy la mcm x brapa larat jerr kan
mummy dok pening2 ckit.. daddy plak sakit tekak
tgk la muka emir... cumil sgt, nmpk riaksi muka dia yg hepi jer kan....
kakak sya x lekang peace dia tue...

anak2 potong ngan daddy jer k
mcm celebrate besday ellesya plak skali tgk
emir dahulukan kakak la kan

 kek dah potong tapi mana piringnya???

 kami ber4 jerr mkn dh abes setengah kek
nureen buat comel jer kek dia
sbb elly ada nak mkn kosong.. mean x der cream cheese n choc
tue nureen potong 4 kek tue
pastu lapiskan jadi la 4 tingkat mcm ni hihiii

 puji melangit la ellesya bila mkn
dia ckp sedap sgt kek ni 

 emir x cukup dlm pinggan dia nak usik daddy plak

emir bila msk jerr kek dlm mulut... "mmmmmmmm"...
sedapkan....

ok.. kek tue nureen guna tepung kek ni
senang & cepat... cuma cream cheese n choc topping tue nureen rujuk blog kak ita
member nureen yg buat sndrik
dia wat meniaga kecil2an kat perlis...
org perlis bleh la pm umi klau nak yerrr
pm umi kalsum 0195188603
sebungkus rm8 tak termasuk postage 

ri tu buat cupcake pon pakai tepung ni
mmg sedap.. yummy :)
 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

Khai♥Rin : anies said...

alamak terliur!!!! salah sapa ni???? ;-)

syawalsimpsons said...

sedap n menarik la kek tu..serius....

syawalsimpsons said...

sedap n menarik la kek tu..serius....

el said...

xlama lagi dah berlima uols
nak lawan iols ke hahaha
papepun uols mmg rajin bab2 baking ni kan ekeke

Gieyana said...

Bestnyer..rajin hg baking..aku dh post oven kt kg psl x da ms nk baking..ekeke

Nafira usof said...

Fulammaakkkk.. bila dh potong kek tu~ nampak menggiurkan sangat!!!
pandai Nureen dekokan kek tuh.. nampak cam beli plak..:)

maszmadi said...

sedapnya kek tu... nampak moist.. nyum2

Syima ~Mama Kyra~ said...

sedapnya kek..ingtkan beli..klu nureen tak ckp i mmg ingt beli kt kedai :-)

msredcheesecake said...

sedapnya nampak kek tu... epi anibeseri k...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wahh sng..
bleh pakai kukus je..

mak ak pon duk buat gk..
tp ak ni jenis rajin..aha

eB said...

brapa hinggit? pasal nureen x jual skali?...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011