Wednesday, May 14, 2014

seprize demi seprize d bulan may

assalamualaikum..... 
autopublish 

bulan yg penuh dengan hadiah
hehee

1st
daddy dh lama nak tukaq spek
masalah silau yg teruk bila pakai spek lama
so nureen mmg ckp nureen nk blanje utk spek baru cuma daddy la kena carikan design yg daddy suka n siap g buat cermin baru OK

ni mmg fvret brand daddy
so daddy wassap bila dh dpt yg dcari

siap dengan cermin
b4 ni cermin ala2 brown ckit, kali ni hijau plak
hehehe


2nd
 ujung bulan 4 nureen dh book benda atas ni tanpa pengetahuan daddy
semgu pas tue baru dpt & wassap kat daddy pic ni
konon nak seprize tp daddy dh dpt teka hahahaaa
bila buka dari cover dia....
nmpk x??

nak tau ketinggian tilam ni bila dilipat
ok... boleh agak dh kan...
ellesya baru blk dr tadika,, dok berkemban nak mandi hehee

 bentangkan jadi la tilam saiz bujang

mula plan nk carikan cadar n comfeter utk daddy
tapi rasanya lebih sesuai klau utk ellesya
akemi jadi pilihan
dah lama ellesya idamkan katil sndrik
so walaupon juz tilam ellesya dah panggil tu bilik dia...
walhal malam2 nak tdoq x nak tdoq sorang2 atas tilam tue, daddy jugak kena tdoq sebelah

baru siap separuh...

blanket princess tue dah lama beli
kebetulan ada satu jerr... beli dr blogger adlin
so letak la hujung kaki kan...

3rd 

kat tadika tiap tahun mmg cikgu2 akan minta student buatkan kad
nureen ambik jerr ellesya ptg tue terus dia bagi

 isi kandungannyerrr
 bila tanya... ellesya cakap nak lukis mermaid
tapi tak jadi la plak
huruf U yg diantara my mum tu katanya dah padam tapi tak hilang
mummy & daddy with rumah kesayangan...
hehehee

4th
 pelik mlm jumaat minggu lepas
dh pkl 10 lebih, tetiba daddy nak mkn meggi goreng
ok, mummy gorengkan...
so pergi ja dapoq prepair bhn & terus tumis
dah tumis bagai baru buka laci nak ambik meggi
mak aiii... terkejut terkesima tersenyum sorang2
terus melulu masuk bilik kiss daddy
tq daddy.. luv u sooo much

 mmg anset yg dok pakai utk wassap n wechat suka sj hang
x kisah apa jenis anset yg daddy nak kasi.. mummy terima ngan tangan yg terbuka
tambah, yg ni bleh masuk 2 simkad plak kan
sbb nureen mmg pakai 2 no, 1 celcom utk kerja 1 lg maxis utk wassap
so pasni juz pakai 1 anset ja la tp 2 no kan hehehe

 iphone ni nureen pakai utk celcom
so pas ni daddy yg pakai sbb anset daddy yg celcom pon suka jerr on off sndrik
anset ni dlu mmg nureen pakai utk wassap tp sejak wassap upgrade mula dh x support
so nureen tukaq pakai sim celcom kat cni

anset nokia N97 ni nureen pakai utk maxis & berwassap
dlu ni anset daddy, lepas daddy pakai anset baru, mummy la pakai plak
so pasni myb jd gadget emir kot, sbb emir mmg suka main anset ni :)
ke daddy nak pakai balik?? hehehe

tq soooo much daddy... :)

___________________________________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Banyak betul saprize yg nureen dapat ye.. berkenan pulak akak tilam yg boleh lipat2 tu..

Menabung Nestum disini :)

Khai♥Rin : anies said...

kalu sy da juling2 dgn suprise2 gini ;-)

lieyalatif said...

penuh keceriaan dan supriseeee laaa nureen!!! suke2.... hepi lieya tgk tau.... mau tak hepi mcm2 dpt hah...

nureen spek tu smart...lieya pun suke...nampak mude remaje gitu kalo pakai kan heheheeheh...

sonok laa kakak sya dpt tempat tdo sendiri...mesti hepi die kan....kaler cadar pun sgt2 sweet tauuuu....auwww!!!

henset baru tu jugak buat nureen senyummmm sampai ketelinga kan....ehemmmm ehemmmm!!~

Nurzakiah Hanum said...

GOOD MONING
SINGGAH PAGI RABU :)

N.Aima K said...

ololo... alhamdulillah dapat hadiah super banyak :)

syawalsimpsons said...

seronok dapat hadiah..memasing dapat hadiah,...best kan

Nora Karim said...

bestnya dapat banyak hadiah... hehehe mesti tersenyum tak abis2 ni... hehehe

BUNDA a.k.a KN said...

assalam...
wah! surprise memang surprise....
bestnye...banyak nyer hadiah...

el said...

wah wah wahhh untung uols kan mcm2 dpt..tp kan iols tertarik tgk tilam 3 ketul tu..mahal x?bape ea

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011