Wednesday, May 7, 2014

baby rizq khalisha, welcome

assalamualaikum..... 
autopublish

dah lama plan nk melawat bff nureen sorang ni
akhirnya, dah lepas pantang pon, dh nak masuk 2bln baru sempat terjah
janji nak bwk ellesya skali
sbbnyerr baby girlkan, ellesya suka sgt2

tgk la ellesya... klau ckp baby girl ja dia cmfrm nak ambik gmbq skali

skali khalisha dah teriak.... lapar kot, ibu dia ckp tdoq lama sgt
hehhee

pandai x kakak sya pujuk....

tak lupa hadiah buat baby khalisha

simple jerr, x tau nak bagi apa...
tp mmg nureen suka betoi ngan baju yg nureen belikan tu
comel sgt2... lupa plak nak snap hehhee

dah kenyang dgn susu ibu kan
bagus jerr... layan aunty yerr

kakak sya pon nk tompang tdoq boleh???

baby khalisha pon hepi bila kakak sya d sisi

tak sempat nak ready lagi ellesya dh snap
bergegaran habis piccas tue hahhaa
mata pon stim jerr hehhee
nureen singgah umah bff aina masa lunch time
so tepat jerr pkl 2, terus balik opis :)
x jauh pon ngan opis, 5minit smpi la hehehe

 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

14 comments:

Myra Jay said...

Comelnyer baby.. Paling best bau baby kan? :)

Kakak Elly kemain lagi, nampak sayang betul ha :D

Nurzakiah Hanum said...

comelnya baby

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam kak elly tu kawan jer Nureen ehe :)

Akak pun suka bau baby baru lahir ni wangi jer :)

N.Aima K said...

olololo comelnye!!

el said...

kakak elesya nak adik pompuan lak ek..hehehe

eima said...

WAHHH BABY TU DAH PAKAI GELANG MAS DAH KECIK UNTUNG2 ...

AI PUN SUKA BABY ... TP ...HEHEH TGU DULU

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

wlcm to the world baby...

comey sgt bb ha...bb girl plak tu..

Nafira usof said...

kemain happy kakak sya dpt main ngan bb.. nanti mintak kat mummy yer~

syawalsimpsons said...

kakak sya nak adik gegurl ni

lieyalatif said...

amboi kakak sya nak adik yeakkkkkkkkkkkkkkk heheheeheh...ye la nureen, nampak betul air muke sya tu hepi tgk baby girl....nak kawan main masak2 le tu...hah ape lagi nureen, dah ade green light dari sya tu haahahahahaah

Ema Johari said...

rindu bau baby...akak aleesya memang suka baby girl yer...nanti minta dgn mama okey..hehehe

Nad MamaZN said...

bestnya baby kecik! kak sya pun pandai jaga nampaknya tu hehe

aIEn said...

comeiiii...!!!

Salam singgah & Salam perkenalan =)

Nora Karim said...

alololo... comeinya baby khalisha... :D nampak gaya mama kena ready for no 3 la eh... kemain suka lagi kakak sya melayan baby tu... heheh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011