baby rizq khalisha, welcome

assalamualaikum..... 
autopublish

dah lama plan nk melawat bff nureen sorang ni
akhirnya, dah lepas pantang pon, dh nak masuk 2bln baru sempat terjah
janji nak bwk ellesya skali
sbbnyerr baby girlkan, ellesya suka sgt2

tgk la ellesya... klau ckp baby girl ja dia cmfrm nak ambik gmbq skali

skali khalisha dah teriak.... lapar kot, ibu dia ckp tdoq lama sgt
hehhee

pandai x kakak sya pujuk....

tak lupa hadiah buat baby khalisha

simple jerr, x tau nak bagi apa...
tp mmg nureen suka betoi ngan baju yg nureen belikan tu
comel sgt2... lupa plak nak snap hehhee

dah kenyang dgn susu ibu kan
bagus jerr... layan aunty yerr

kakak sya pon nk tompang tdoq boleh???

baby khalisha pon hepi bila kakak sya d sisi

tak sempat nak ready lagi ellesya dh snap
bergegaran habis piccas tue hahhaa
mata pon stim jerr hehhee
nureen singgah umah bff aina masa lunch time
so tepat jerr pkl 2, terus balik opis :)
x jauh pon ngan opis, 5minit smpi la hehehe

 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

Comments

Myra Jay said…
Comelnyer baby.. Paling best bau baby kan? :)

Kakak Elly kemain lagi, nampak sayang betul ha :D
Macam kak elly tu kawan jer Nureen ehe :)

Akak pun suka bau baby baru lahir ni wangi jer :)
N.Aima K said…
olololo comelnye!!
el said…
kakak elesya nak adik pompuan lak ek..hehehe
eima said…
WAHHH BABY TU DAH PAKAI GELANG MAS DAH KECIK UNTUNG2 ...

AI PUN SUKA BABY ... TP ...HEHEH TGU DULU
wlcm to the world baby...

comey sgt bb ha...bb girl plak tu..
Nafira usof said…
kemain happy kakak sya dpt main ngan bb.. nanti mintak kat mummy yer~
syawalsimpsons said…
kakak sya nak adik gegurl ni
lieyalatif said…
amboi kakak sya nak adik yeakkkkkkkkkkkkkkk heheheeheh...ye la nureen, nampak betul air muke sya tu hepi tgk baby girl....nak kawan main masak2 le tu...hah ape lagi nureen, dah ade green light dari sya tu haahahahahaah
Ema Johari said…
rindu bau baby...akak aleesya memang suka baby girl yer...nanti minta dgn mama okey..hehehe
Nad MamaZN said…
bestnya baby kecik! kak sya pun pandai jaga nampaknya tu hehe
aIEn said…
comeiiii...!!!

Salam singgah & Salam perkenalan =)
Nora Karim said…
alololo... comeinya baby khalisha... :D nampak gaya mama kena ready for no 3 la eh... kemain suka lagi kakak sya melayan baby tu... heheh

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017