Friday, May 16, 2014

PG @ playground qbay kembali buka dgn wajah baru

assalamualaikum..... 
autopublish

lama ooo PG ni tutup sbb renovation
klau prasan n3 sebelum2 ni mmg nureen ada crita pasal PG ni
kami ingat mmg dh x buka sbb tanda2 mmg mcm dh x kan buka
skali buka perghhh mmmg menggugat jiwa ellesya la
asal lalu ja ajak singgah
nak msk PG tu rm18.. boleh msk keluar 
tak plan pon nak bawak ellesya main lunch time tue
so singgah Al-ikhsan belikan socks dlu la
x tau plak ada socks budak
ellesya confident kata ada.. terjah ja mmg betoi ada
dia kata dia nmpk masa kami singgah sblm tue dok belek kasut hahhaa

masa masuk cni dh pkl 1.30ptg
so ellesya cuma ada masa 1/2jam ja utk main..
dah nak msk break kan...
tp puas la tgk dia main walaupon juz 1/2jam
 bear tue sentiasa berpusing tau...
3 layerr beb
ellesya kalu dlu nak main bila kuaq ngan PIL sure x dpt main sbb mil nureen takut...
mil kata klau nak main tgu kuaq ngan mummy & daddy hihiii
ellesya mudah berkawan tak kira bangsa & umur
cepat jerr dpt gang
semua tue dh jd kwn dia dlm brapa saat jerr

 berlari sana sini...
ahhaaa... shark in da world

klau emir ikut ni.. mummy & daddy yg penat lebih hahhaa
emir belum pandai jaga diri.. klau main suka ati ja nak terjah sana sini
x tau bahaya
x dak org sgt sbb hari kerja kan
yg pasti mmg bersih sgt2 kat cni
ibu2 bapak2 mai cni klau msk kena byr rm4
bleh jerr lepak baring2 smbil layan blog ker wassap ke hehee

hari ni nureen AL yerr
yeeaaaaa
___________________________________________________________________________________
jom singgah

4 comments:

shalimar yusof said...

Ahaaaa...seronok kan dapat tamn anak main...plg kurg ari minggu mesti nk g pg cmnii......tp nasb baik plg dekt nk pegi tu la plg murh...huuhhu

syawalsimpsons said...

seronoknya memasing kan

el said...

huh nk masuk sini tuk 3 bradik tu tak kut..hahaha..jenuh lah nak pantau..lg2 hat kecik tu hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

ha tu la..
penah mai QB..tp PG dia tutup..
rupanya reno..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011