Thursday, May 8, 2014

ellesya peminat setia LOBSTER

assalamualaikum..... 
autopublish 

AMIN.....

ni cerita masa cuti labour day ri tu
last kami singgah cini december thn lepas
n3nya d cini...
b4 makanan sampai, posing dlu ngan anak dara ni
daddy plak melawat kwsn, menemani YB emir.. hihi

nureen ckp kat ellesya
gaya senget ni mcm dlm crita hantu kak limah
hahhaa.. marah la dia

gaya xcited ke ni?

posing gini pon minta mummy snapkan

yg kami order....
tgk la air apa ellesya order
blue lagoon... dia x tau ker tu air yg ada x suka minum
sbb clr dia dh menarik minat ellesya... x per order jer la kan

slalu dpt mushroom soup tp kali ni dpt seafood soup kot
x brapa sedap la... huhuu
tgk la muka ellesya... menunjukkan ketidaksedapan ditekaknya

yg clr biru tue la air ellesya
daddy mmg suka la citrus mint tue, mummy x leh nk minum, rasa berangin jerr...
juz lemon tea ehhe
tgk... kemain dia....
last2 juz mkn icecream kat atas jerr... air dok byk tue jgk, x luak pon

dah penat melawat kawasan yer YB
singgah minum la dlu kan
mula2 emir minum air citrus mint tue, muka dia pelik
pastu minum x berenti.. sedap yerrr

tgk la... minum sensorang...
kakak sya mmg abiskan icecream jerr....

sampai daddy nak minum pon emir tak mau bagi
di tariknya straw tue jauh2.. hahhaa

lobster kami dh sampai... perrrggghhhh

rasanya tiap kali singgah cni mmg menu yg sama kami order
rasa yg ni jerr nak mkn, yg lain tue biasa2 jerr

penuh semangat kan
bagus2... bukan sng nak tgk emir mkn duduk diam2...

makan sampai kenyang....
tgk kakak sya, hingga menjilat bibir tauuu

mummy lupa la masa ni pasai pa
emir ada wat aksi apa ntah, sampai daddy terkejut.. hihiii

hahahaaa..... rasanya tersembuq kat muka daddy kot...

dah licin kami bedal, emir pon bz nak tgk pic lobster yg daddy snap 
juz tinggai kulit... hehhee

last kopek... sental abes

lobster yg dh abes kami tarah
alhamdulillah kenyang

singgah plak toyrus
tgk la, emir sampai rambang mata nak pilih keta mainan dia

mana 1 yerr... berkali2 dok angkat letak jerr
last 2 bijik gak dia rembat

jln2 lagi dlm jusco... bila jumper ni ellesya wajib singgah

hasil rembatan dlm jusco
ellesya pow daddy set princess...

mentang2 ada less... dh byk org rembat
so daddy pilih yg ni

BR pon wajib singgah
ada topup free icecream, tp last kami beli 1 jerr... hehhe
sbb masa ni emir dh lena dibuai mimpi

nak mkn dlm cone tp nak pakai sudu kecik
mcm2 lah...

ni plak daddy yg belikan
mulanya ingat x mau mkn, daddy ckp sambil kita relax2 bleh la santap kan
tue daddy plak g beli...
cian emir, x dpt mkn... lena x sedaq habaq walaupon hingaq
sbb sebelah tmpt kami relax tue tmpt mainan budak2... mmmm
letih la tue melawat kwsn tadi

___________________________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

aIEn said...

waaa terliu kt tgk lobters tuu...hari ni pose, buke nnt nk ajak hubby g buke dkt mahanthan jgk la =p

Salam singgah & Salam perkenalan =)

Nurzakiah Hanum said...

cerianya family sis

syawalsimpsons said...

adoi terliuq pulok tgk lobster tu kan

mama tisya said...

lobster manhattan sedap gk...

eima said...

mesti mahaikan ..... cam best je ....

El Janna said...

seronoknya makan aiskrim paling best. hehe lobster nmpk sgt sedap . nyummy ^^

Nad MamaZN said...

takpernah kot mkn kat sini hahaha
ksian kami :P

lieyalatif said...

eh kebetulan laa nureen, lieya pun sabut lepaas pi lunch kat manhattan gak.... amik platter ngan spegeti laa sbb si mia tu hantu spegety....

kemain kakak sya.... sonok dpt tgk lobter yeak.... tu le kan nureen sonok outing kuar ngan anak2 nieh.... tapi biase laa mesti ade sesi percukaian mainan terjadi kan heheehehe....kakak sya tetap ngan princess die...emir plak tetap ngan kereta die heheheeh...

Khai♥Rin : anies said...

kalu sy mkn lobster tu...pastu aaaahhhhcooommmmmm...

sempat lg ya ellesya ;-)

Nafira usof said...

terus rasa lapar baca n3 Nureen nih.. aduhaiii..sedapnyeee

Sayangku Zie said...

Wuieyyy sedapnya... lincin lobster tu.. hehehe

Nora Karim said...

sedapnya nmpk lobster tu... gambar banyak... tapi gmbr mama ada satu je... hihihihi

AnneRaini said...

tak pernah makan kat manhattan tu..nmpk lobster tu mcm sedap.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011