Monday, May 12, 2014

anak2ku...

assalamualaikum..... 

sure ramai yg ambik cuti ri ni kan
sbb esok kan cuti hari wesak
alang2 sehari jerr nak keja kannnnnn
tp nureen kerja mcm biasa... nak jimat cuti
yerr la cuti bkn byk pon 

so pagi ni layan random phone nureen

cikgu tadika call minta ambik ellesya awal b4 pkl 5
sbb kwsn perumahan tue pihak spital nak wat fodging
skrg ni kan denggi berleluasa
so pkl 3.30ptg nureen dh ambik ellesya
masa nureen smbhyg asar ellesya pon nak smbhyg...
khusyuk baca doa selepas sembahyag
amin..... 

 
homework kat dlm opis mummy...
exam kat tadika dah abes.. tgu exam nak msk darjah satu plak hujung bln ni :)

gini la 2 beradik bila berebut tabs
slalunya adik la yg dpt kan...
kakak mengalah dlm linangan air mata...
dulu emir x mcm ni.. dia dh cerdik.. apa yg kakak buat dlu dia buat balik
mmg tiru kakak dia la...

dah dpt tabs suka jerr nak main game yg dia sndrik yg x reti main
pastu gaduh la suruh org mainkan
mlm tue.. mummy teman emir main game buat kek haha
semua game dia bedal.. adaku kesah

___________________________________________________________________________________
jom singgah

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam
selamat pagi isnin
singgah kejap minggu nie anum bz sangat2

syawalsimpsons said...

seronok tgk muka ellesya tu...muka tanpa dosa, cumill je khusyuk doa yee....garang ye emir ngan kaka ye..kikikiki

msredcheesecake said...

Teringat akk kecik2 dulu gaduh adikberadik tarik2 rambut...hheee...

akk cuti tapi mcm xcuti byk urusan

Nad MamaZN said...

ksian kakak kene tarik rambut huhu

Nafira usof said...

Sejukkkk hati tengok Kakak Sya berdoa.. kemain kusyuk lagi..:)

Amboiii Emir.. ganasnye cara bergadoh dgn kakak yer.. kena plak rambut kakak panjang.. senang lah dia nak capai yer.

kemain lagi buat gaya x bersalah bila dapat tab yer. hehehe

Mar Mansor said...

sakitnye akak kena tarik rambut..

Rizziela said...

sejuknya tengok dia bertelekong

N.Aima K said...

saya tak cuti huwaaaa

mamaarifakeem said...

Tu la.. saya g cuti, kalau tak sayng, dh smbung cuti..nak rest..huu..
Mmg sama cam akeem, dh besar sket ni..nak ajak bergaduh jer dgn abang..huu..

PakcikLie PCL said...

Assalam Nureen ...salam singgah dari blog PCL ; lompat2 sampai ke sini dan baca kisah yg baik2 tentang kehidupan, kekeluargaaan ..sy suka parenting blog.

eB said...

ha3... sweet tgk drg gaduh2 manja...
kat umah nih pun sama :)

ps: baru nak aktif balik dah stress sbb gmb2 hilang. camno la... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PakcikLie PCL said...

lagi sekali singgah untuk maklumkan Nureen , ada anugerah kat sini ; silakan...

http://www.nazlee.com/2014/05/libster-award-dari-akif-imtiyaz.html

BUNDA a.k.a KN said...

macam mana lah kakak tak beralah...tak nanges, kalu dah kena tarik rambut...sakit tu...
amboi!~ biasa tu emir...garang sangat awak yer..

Hafiza AizZawa said...

budak2 kalau tak bergaduh mmg tak sah...>_<

Ema Johari said...

KL cuti wesak tapi ema kena kerja juga..

Khai♥Rin : anies said...

sy keje smlm sob sob sob

Nora Karim said...

amboi kemain garang adik ngan kakaknya... kesian kakak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011