Wednesday, June 4, 2014

emir yg suka menyicah.. hihiii

assalamualaikum..... 
autopublish

bab menyicah mcm ni emir mmg mcm daddy
tapi daddy suka pelam telur ja.. pelam lain tu mkn jgk tp x la rancak
emir ni bkn menyicah tp more kpd mkn kuah rojak tue
hahhaa... beli yg siap dah.. keluaran mak bee

ni muka sebab masam ka sbb cartoon tue
tp sebenarnya pelam tue x masam pon.. pelam apple dpn umah








macam2 gaya ada yerr... 
gara2 menyicah smbil tgk tv
g2 la jadinya.. sampai terlangut hahahaa.....

 ___________________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

eima said...

AMBOI KEMAIN ... JAANG BUDAK KECIK SUKA PEDAS2 MASAM2 NI

inazamri said...

terliur akak tgk bukan main lagi dia menyicah ye.

syawalsimpsons said...

adoii terliuq la aunty soya tgk emir makan ni..hahahhah...

Adlin Mohamad said...

sama je peel ngan keysha makan nk cicah ..

lieyalatif said...

serius kagum lieya ni nureen!!!!

pandai nye laaa emir makan cicah2 ginie...tak pedas ke masam plak die kan heheeheh...ke emir yg ngidam ni mak nye ngandung heheehehehe

lieya suke cicah mak bee...uihhh ralit melayan kalo tgk tgk tv...tau2 abis sepiring hahahahaha

Khai♥Rin : anies said...

ni kalu bawa pegi terengganu...bleh jadi kaku colek ni ;-)

Nafira usof said...

kecik2 dah pandai menyicah yer.
tapi cicah Mak bee tuh memang sedap kan~

Nad MamaZN said...

kemain pg dia ngadap sorg ye :)
mmg feveret btul ni :)

el said...

amboiii emir kemain no
kalah aunty yg tgh sarat peknen ni..bak sini skit hehehe
seronok tgk anak2 uols semua makan hehe

eB said...

sampai hati x ajak auntie nyicah skali tau... hu3...
emir, rambut rock tau ;p

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011