Tuesday, June 10, 2014

bertandang setelah 5thn....

assalamualaikum..... 
autopublish 

cerita weekend kami sabtu lepas
mula tue bertandang ke umah abg d kulim gak...
lepak2 kejap baru terjah umah member 
still area kulim.. x jauh la ngan umah abg nureen
kami kecini bukat setakat nak ambik perencah nasi arab yg d order

nin dia.. tapi x try buat lagi..
ramai kata sedap ....

tapi sbb dh lama sgt x jumpak.. mcm2 nak sembang kan....
 rosedah.. nama tuan empunya diri yg bertudung hitam tue
kenal masa sama2 keja technician kat kilang d bukit minyak dulu
bila dh jmpk mmg x kering la.. mcm2 nak crita
raisya anak bongsu jer yg join bergambo
lg 2 hero x join.. so x dak la piccasnya....
masa kami terjah, tok kpd suami rosedah pon ada
sporting abes tok... kuat lagi bleh jaga cicit2..
cicit tau bukan cucu... hihi.... mmg steadylah tok

 last kami jmpk masa masing2 anak sorang
la rosedah dh 3 org.. I follow U.. hihiii

 smpai pon dekat maghrib... so singgah smbhyg n mandi skali
anak2 jer la yg mandi hihiiii
yg best kami d hidangkan dgn capati n roti arab yg paling top d kulim
sapa tau capati abg E.. mmg sedap
click cini utk info lebih lanjut
diam2 mummy snap pic emir tgh layannnn
kebetulan dia x mkn lg.. sepetang tdoq ja d umah abg 

 bila dia perasan mummy dok snap
mula la posing baeeekkkk punya hehehe
dah pandai posing skrg ni tau

 kakak sya x dernya nk layan mummy
layan capati lagi best hehehe.....

share jgk kat cni pic dlm instag hehehe... ;)
___________________________________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bff forever :)

aIEn said...

assalamualaikum
singgah pagi
lama rasanya sy x blog walking
hari ini ada peluang so singgah jap =)
keep in touch

inazamri said...

kalau dah masak nasi arab tu nnt share la kat blog ye

inazamri said...

kalau dah masak nasi arab tu nnt share la kat blog ye

syawalsimpsons said...

amboi emir makan, tak pandang kri kanan ye

MAZLIZA ABD RAZAK said...

Sedapnya depa mkn :)

Khai♥Rin : anies said...

khusyuk nyer makan capati...

eB said...

Dah malam baru sempat singgah...
Nyampahnya rasa. Kena amek cuti lama skit la nmpknya pasnih. Hu3

Sedap ke rotinya tuh? Slurppppp...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011