Friday, June 13, 2014

sakit perut tp....................

assalamualaikum..... 

cerita pagi tadi
ellesya lepas jer mandi ckp sakit perut
tp tgk dok tgk cartoon ok jerr

elok daddy dh nk kuaq p opis
ellesya dh baring katanya sakit perut
haiiii... ni sakit perut kerr alasan x mau g tadika??

bila daddy dh g opis, saja la mummy tanya
sya sakit perut, nak g opis mummy x?
laju jerr jwp "nak" hahhaaaaa

kannnnn...... 
laju2 bangun masuk bilik g makeup bagai

emir pon nak join tp x leh la... kang x jadi keja mummy d opis
hahhaaa

tgk muka budak sakit perut
boleh tersenyum manis lagi pakai jacket mummy katanya sejuk

seb baik sweater ellesya ada dlm keta
so terus g ambik... :)
suka la kan.. dok opis mummy... dah ramai yg kenai ellesya yg sgt ramah ni :)


_________________________________________________

jom singgah

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya dia

Gieyana said...

Alasan yer...nnt dh sek rendah c leh la camni yer l..:)

msredcheesecake said...

hep...nakal ni...hheee

Rizziela said...

cantik bergaya la anak dara ni

mamaarifakeem said...

Syok la dpt follow mummy ye.. anak eina pun sama,sesekali dpt follow g ofis, enjoy sgt..hihi..

Nafira usof said...

hehehehe.. pandai kakak sya mengelat yer. nape tetiba x mo pergi tadika pulak? :)

sue zainun said...

manisnya :)

eB said...

sakit perut yer?
betol ker... betol kewwww?...
he3

Siti Fatimah said...

hehhe...kalau k.t sakit perut boleh pi office nureen tak

Khai♥Rin : anies said...

nama pn ank dara...bermekap bagai ya

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011